Je gaat met je BFF’s uit, maar om het kwartier ben je ze kwijt omdat ze hun lipgloss aan het bijwerken zijn. Jij vindt lipgloss maar een plakkerige boel en daarom draag je het nooit. Lees verder voor nog meer dingen die je herkent als je niet zoveel met make-up hebt.

Je kunt je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst je kwasten hebt gewassen. En je weet niet zeker of je je daar nu eigenlijk druk om hoort te maken. Misschien heb je niet eens make-upkwasten. πŸ˜‰

Je kijkt wel eens naar beautytutorials op YouTube, maar je volgt nooit de tips op die ze geven. Je eigen manier is toch veel sneller, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Je snapt niet waarom heel veel meiden altijd een uitpuilend make-uptasje meezeulen. Wat is het nut hiervan?

Jij neemt alleen lippenbalsem mee. En heel toevallig een verdwaalde lippenstift die nog in je tas rondzwerft.

Je snapt niet dat er meiden zijn die helemaal enthousiast worden over limited edition make-upcollecties. En dat ze dan een wekker zetten om op tijd te kunnen bestellen als de collectie online komt.

Je snapt nog steeds niet hoe je moet contouren en shapen, en het nut zie je er ook niet echt van in.

Jij haalt altijd netjes ’s avonds je make-up er af… Bijna altijd… Meestal…

<

Jij slaapt soms met je eyeliner en oogschaduw, en je draagt het dan gerust de volgende ochtend naar school tijdens die wiskundeles. Niemand die het ziet!

Jij bent serieus verbaasd dat er girls zijn die het geduld hebben om valse wimpers aan te brengen. Hoe dan? Jij hebt al amper geduld om je mascara aan te brengen.

Je zou willen dat make-uppen net zo makkelijk ging als dit:

Lees ook: 12 dingen die je herkent als je gek bent op make-up