Vind jij een boy leuk, maar weet je niet zeker of je echt verliefd bent? Check je gedrag. Doe jij deze tien dingen? Dan weet je zeker dat je totally in love bent!

#1. Je checkt iedere minuut je telefoon om te kijken of je al een appje hebt van je crush.

#2. Als je geen appje hebt, check je natuurlijk meteen zijn status. Wanneer is-ie voor het laatst online geweest? Waarom stuurt hij niks?

#3. Je kan supermoeilijk in slaap komen. In plaats daarvan denk je na over jullie bruiloft en de namen van jullie toekomstige kinderen en hond.

#4. Al je snaps stuur je natuurlijk ook naar hem en als je er een terugkrijgt, kan jouw dag echt niet meer stuk!

Lees ook: 5 manieren om te flirten via Snapchat

#5. Je hebt megaveel hartjes in je status staan. Alleen jij en je friends weten natuurlijk dat die speciaal voor hem zijn. Dat denk je tenminste, want stiekem weet de hele school het al.

#6. Je komt niet meer toe aan je huiswerk. In plaats daarvan staat je schrift vol met honderden hartjes en zijn achternaam.

#7. Je ouders hebben allang door dat je iemand leuk vindt, maar jij gaat dat natuurlijk never nooit toegeven!

#8. Het liefst zou je willen zeggen dat je hem megaleuk vindt, maar in plaats daarvan doe je het tegenovergestelde.

#9. Je doet heel vaak je ogen dicht in de hoop dat hij voor je staat wanneer je ze weer open doet. Stiekem weet je natuurlijk dat dit niet kan, maar je baalt iedere keer weer.

#10. Je kijkt superveel romantische films en beeldt jezelf in dat de personages in de film jij en je crush zijn. Zo romantisch!

Lees ook: 10 gekke dingen die met je lichaam gebeuren als je zoent