Je had gisteravond je outfit al klaargelegd, maar toen je die vanmorgen aantrok, was je toch niet zo tevreden. Je broek flubberde veel te veel bij je knieën, net of er geen vorm in zit. Helaas, next! Deze 10 dingen kunnen jouw outfit verpesten.

1. Een kapotte rits
Er is misschien wel niks irritanter dan een kapotte rits. Je wilt niet dat heel de school jouw onderbroek te zien krijgt, dus kun je beter even een andere broek aantrekken.

2. Een oneven jurkje
Waarbij de linkerkant veel korter is dan de rechter-. Er zijn natuurlijk ook items waarbij dit express is gedaan, maar over het algemeen hoort het niet.

3. Verschillende mouwen
Heeft je shirt nou driekwartsmouwen of zijn het toch lange mouwen? Huh, is die ene mouw nou langer dan de andere? Zo annoying als je mouwen niet dezelfde lengte hebben…

4. Gapende broek
Sommige meiden hebben wel eens last van een broek die dan aan de achterkant een beetje openstaat. Bij hun billen en benen past-ie perfect, maar bij de heupen zit-ie dan te los. Superirri…

5. Openstaande bloes
Wanneer je wat grotere borsten hebt, kan het wel eens voorkomen dat je bloes open gaat staan en dat je zo naar binnen kunt kijken. Trek dan even een hemdje aan of misschien moet je de volgende keer dan toch voor een maat groter gaan.

6. Uitgelubberde kleding
Er zit een heel groot verschil tussen oversized kleren en uitgelubberde. Dat laatste betekent eigenlijk gewoon dat je trui aan het einde van zijn Latijn is. Tijd voor een nieuwe!

7. Te strakke neklijn
Je hebt vast wel eens gehad dat je een coltrui aantrok en het gevoel had dat je stikte. Het is ofcourse niet fijn om dat gevoel te hebben, dus trek dan liever een trui aan met gewoon een ronde hals.

8. Mismatching
Soms kunnen printjes heel leuk bij elkaar staan, maar soms ook totaal niet! Je kunt beter een printje combineren met een effen broek om je outfit in balans te houden.

9. Te strak
Het is nooit fijn als kleding te strak zit, vooral als dingen dan door gaan schijnen. Jouw kanten bh hoeft niet aan heel de wereld geshowd te worden, toch?

10. Een ladder
Arrrrrrrgh. Heb je net die mooie nieuwe panty aan, trek je er meteen een ladder in. Op naar de HEMA voor een nieuwe…

Lees ook: 15 films die je gezien moet hebben!