Het nieuwe schooljaar is weer van start en dat betekent een tas vol spullen. Blogger Ilona (die je misschien al hebt gespot in de nieuwste GIRLZ) showt je haar essentials!

Ilona: ‘Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, en zoals altijd, heb ik een aantal dingen die echt niet mogen ontbreken in mijn tas. Je denkt nu misschien, wie is die ‘ik’. Ik ben Ilona, een zeventienjarige blogger met een liefde voor beauty en fashion. En ik heb een passie om mijn inspiratie op die gebieden met jullie te delen.  Daarnaast ben ik ook dol op diy’s, iets wat ook regelmatig terug komt bij mij.

Maar af en toe vind ik het ook heerlijk om iets te delen wat net wat persoonlijker is, zoals vandaag. Dus laten we doorgaan naar de tien producten die niet mogen ontbreken in mijn schooltas.

#1. A4 notebook (met tabladen)
Als ik ergens niet zonder kan is het wel zo’n lekker groot schrift met tabbladen. Ik vind ze enorm handig voor samenvattingen, aantekeningen en voor als je een keer een schrift bent vergeten.

#2. Notitieboekje
Als je even snel iets moet noteren, wanneer je je agenda kwijt bent of als je gewoon zin hebt in schrijven of kriebelen. Een notitieboekje komt werkelijk altijd wel van pas.

#3. Een etui
Dit is ook echt onmisbaar voor mij. Ik heb er een hekel aan als ik een pen van een ander moet lenen, uitlenen vind ik echter geen probleem. Ik heb niet voor niets altijd een hele voorraad pennen bij me.

Lees ook: 10 crazy moments die iedereen wel eens heeft op school

#4. Mijn mobiel
Whatsapp, Instagram, Facebook en mijn blog. Ik moet mijn leven op het internet natuurlijk wel een beetje bijhouden in de pauzes. En ongeveer even belangrijk: ik kan er muziek mee luisteren.

#5. Mijn pasjeshouder
Hierin bewaar ik mijn belangrijkste pasjes die ik bijna elke dag wel nodig heb. 


#6Mijn sleutels
 Het wordt vrij lastig om zonder sleutels op het station en vanaf het station naar school te komen.

#7. Een nagelvijl
In dit geval heb ik een minivijltje bij me, het past overal in en is enorm handig als je plotseling een nagel scheurt. Een vijl kan in zo’n geval toch wel een redding zijn.

#8. Elastiekjes
Wie kan nou niet zonder?

Lees ook: 10 gouden huiswerktips

#9. Een USB-stick
Ik heb mijn usb-stick standaard bij me, ondanks dat ik aankomend jaar een eigen laptop heb weet je maar nooit waar het goed voor is.

#10. Oordopjes
Nog zoiets belangrijks, je zal mij echt niet gauw zonder oordopjes in de trein zien zitten. En af en toe vind ik het ook enorm fijn als ik aan het werk ben in de les.

Dit waren dan alweer mijn 10 essentials voor in mijn rugzak. Natuurlijk vind ik het ook enorm handig om een agenda, powerbank, maandverband, lippenbalsem etc. bij me te hebben. Maar het bovenstaande lijstje is toch echt wel mijn top tien.

Wat zijn eigenlijk de producten die jij altijd bij je moet hebben in je tas?’

♥ Ilona

Wil je meer lezen van Ilona? Dat kan hierDenk je nu: ik wil ook vlogger of blogger van de maand worden? Geef je dan hier op.