Jij en je bestie praten non-stop over boys, maken honderden foto’s en houden supervaak een pyjama party. Maar soms wil je gewoon even iets anders. Een bucketlist is dan hartstikke handig, want daar zet je alle mogelijke en onmogelijke dingen op die jullie écht gaan doen samen. Nu of als jullie tachtig zijn. Geen inspi? Check deze ideeën!

#1. Ga samen op vakantie
Het is natuurlijk superleuk om met je BFF en haar ouders op vakantie te gaan, maar over een paar jaar gaan jullie lekker met z’n tweeën! No boys allowed! Geniet van een heerlijke strandvakantie of maak een avontuurlijke rondreis; met je bestie is alles leuk!

#2. Deel een appartementje
Jullie hebben het zo gezellig samen dat het natuurlijk supermegatof is om na de middelbare school samen een appartementje te delen! Iedere avond samen koken, series kijken en onbeperkt praten over boys, oh yeaah!

#3. Koop een vriendschapssieraad
Koop een vriendschapsring, -armband of -ketting en draag deze als teken van jullie vriendschap!

#4. Houd een dagboek bij
Jij en je BFF vertellen elkaar alles! Hoe leuk is het dan om een dagboek te delen? Alles wat je meemaakt leest zij en andersom. Hierin schrijven jullie natuurlijk ook een wekelijkse boys-top 10 en jullie favo hits.

#5. Plas in je broek van het lachen
Tsjah. Jullie hebben soms zoveel lol dat je weleens in je broek plast van het lachen. Gelukkig hoef je je nergens voor te schamen en moeten jullie alleen maar harder lachen!

Lees ook: 10 dingen die alleen je BFF van je weet

#6. Kijk samen een serie op Netlix
Die superenge horrorserie kijk je natuurlijk niet alleen! Samen met je bestie kruip je onder de dekens en gil je het uit als het ‘monster’ in beeld komen. Na de film laten jullie elkaar steeds schrikken, lachen!

#7. Verzin friendship rules
Bedenk een aantal regels waar jullie je als friends aan moeten houden. ‘Date nooit met je BFF’s ex’ en ‘sta altijd voor elkaar klaar’, staan natuurlijk bovenaan.

#8. Leen elkaars spullen
Je bestie heeft veel leukere kleding in haar kast hangen dan jij. Gelukkig lenen jullie elkaars spullen. 😉

#9. Maak vlogs
Jullie doen superleuke dingen samen! Leg dit vast in vlogs. Dan kunnen jullie later nog een keertje genieten van jullie gekke momenten.

#10. Verzin een gekke weddenschap
Verzin een belachelijke weddenschap, waar jullie je allebei aan moeten houden. Denk hierbij aan een week geen snoep eten of een dag niet over jongens praten. Doe je dit toch? Dan moet de een de ander trakteren!

Lees ook: 10 tekenen dat je BFF en jij echt forever zijn