Doe jij mee aan waterflesje gooien of Pokémon Go? Dan heb je de hypes van 2016 aardig te pakken. Maarre… ken jij ook alle hypes van vroeger nog? Ga mee terug in de tijd om al die gekke jeugdhypes te refreshen!

#1 Harlem Shake
‘Do the Harlem shake…’ Je kent het liedje en de filmpjes vast nog wel! Mensen die ineens met zijn allen gaan dansen! Heb jij de Harlem Shake wel eens gedaan?

#2 Ice Bucket Challenge
Een positieve hype, want je deed dit voor het goede doel! Daar mogen meer hypes van komen!

#3 Loomen
Ken jij deze bandjes nog? Verzamelde jij ze ook en ging jij voor iedereen een leuk bandje in elkaar knutselen?

#4 Leggingbroeken
Een rits? Nee hoor lekker makkelijk een leggingbroek aandoen! Heb jij nog een leggingbroek in de kast liggen? Mooi, want ze zijn weer helemaal hip!

#5 Uggs
Ken jij die tijd nog dat echt iedereen op Uggs liep? Er zijn nog steeds veel mensen die er ’s winters graag op lopen, maar de grootste hype is weer voorbij.

Lees ook: 10 dingen waar je vroeger fan van was
#6 Wuppies

‘Want met een wuppie, wuppie, wuppie, sta je nooit meer in je uppie’. Ken jij actie van de Albert Heijn nog? Nederland werd overdonderd met een wuppiehype. Iedereen verzamelde massaal de pluizige beestje. Zwerft er bij jou thuis nog eentje?

#7 Een veertje in je haren
In de zomer van 2013 was je helemaal hot met een veertje in je haren! Heb jij meegedaan aan deze trend?

#8 Furby
Ken jij dat pratende beestje nog? Het grappige was dat Furby altijd ging praten wanneer het hem uit kwam! Tikkie onhandig als je op school zat… Is Furby bij jou wel eens op een onverwacht moment gaan praten?

#9 Nintendogs
Wow! Ken jij dit hondenspelletje nog! Op de Nintendo DS kon je het hondje uitlaten, voeren en ermee spelen. Om geld te verdienen deed je mee aan wedstrijden. Dat waren leuke tijden, toch?

#10 Djumbo
Ken jij de meidenband Djumbo nog? 1,2,3, we're playing hide and seek. Count to ten, and catch us if you can… Heb jij ooit een liedje van hen meegeschreeuwd?

Test: Wat weet jij nog van oude televisieprogramma's?