We hebben allemaal wel een paar gekke trekjes en die maken jou juist zo leuk en uniek! Bijvoorbeeld dat jij als favo snack dolgraag pindakaas met banaan eet. Tja, toekomstige boyfriends zullen toch echt met die gekke dingen moeten dealen. Lees verder voor 10 gekke dingen die we misschien allemaal wel herkennen.

#1. Hij vindt je soms aparte outfitkeuzes een beetje gek maar hij zegt niet dat je iets anders aan moet trekken. Hij accepteert ze gewoon. Gemixte printjes, zwarte lipstick, dat zelfgemaakte jackje…
 

#2. De meest random vragen die jij stelt beantwoordt hij met alle liefde. Hij lacht je niet uit, maar neemt je heel serieus als jij gekke vragen stelt waar niemand ooit aan denkt. Het maakt niet uit hoe bizar ze zijn.
 

#3. Hij lacht om de gekke emoticons die jij gebruikt als jullie met elkaar aan het appen zijn. Hij appt je ook heel vaak terug met emoticons zoals dat drolletje, of die kerstboom midden in de zomer…

#4. Hij maakt er geen probleem van als jij in het openbaar opeens in zingen uitbarst en je favo liedje begint te zingen. Hij schaamt zich niet, en neuriet zelfs mee.
 

#5. En dat geldt ook voor dezelfde gekke geluiden die jij soms zomaar uit het niets maakt. Kom op, wie miauwt er niet af en toe?
 

#6. Hij ligt dubbel als je typetjes bedenkt of bekende mensen nadoet. Zelfs om de hele slechte stemmetjes.
 

#7. Hij vindt het wel oké om samen met jou naar een zwijmelfilm te kijken, zelfs als jij hem gedwongen hebt.
 

#8. Hij doet af en toe ook een beetje gek door jouw goede invloed (ahum). Hij is een stuk relaxter sinds hij je heeft leren kennen.
 

#9. Hij geeft er niets om dat jij elke week hetzelfde grappige filmpje naar hem stuurt, omdat je er een beetje door geobsedeerd bent.
 

#10. Hij zal nooit tegen je zeggen dat je een keertje normaal moet doen, want eigenlijk vraagt hij dan of je wilt stoppen met jezelf te zijn. Crazy + girl = you! En hij weet dat jij je dan heel rot voelt omdat hij het heeft gevraagd.
 


 

Lees ook: Versier je crush in 7 dagen