De pepernoten zijn al een tijdje te koop in het land en dan kan het gewone kruidnootje een beetje gaan vervelen. Heb jij ook wel zin in wat variatie tijdens de feestdagen? Bekijk dan de 10 gekste pepernootsmaken.

#1 Chocolade-banaan
Hé dat is een raar gezicht, gele pepernoten! Banaan als fruit is niet verkeerd, maar zou het ook lekker zijn in combinatie met een pepernoot?

#2 Chocolade-bubblegum
Whut…?! Bubblegum en kruidnoten. Dit klinkt als het perfecte kruidnootje voor de zoete kauwgumliefhebbers! Ons lijkt het niet zo lekker, maar durf jij dit nootje wel te proeven?

#3 Sinaasappel
Als jij gek bent op sinaasappelen gaat dit vast een supergave match worden.

#4 Sweet lime
We hebben al een paar crazy smaken gezien, maar dit is wel echt een bizarre: Sweet lime. Een uitdagend nootje voor mensen die houden van een uitdaging.

Lees ook: 10 gekste oreo-smaken ter wereld

#5 Chocolade-aardbei
Het klinkt bijna te mooi voor woorden. Rode kruidnootjes met een zoete smaak van aardbei. Het klinkt superlekker, maar zijn ze dat ook?

#6  Kaneel-anijs
Als je gek bent op de smaak van kaneel, ga je dit nootje vast superlekker vinden!

#7 Zure mat
Voor de mensen die van zuur houden, is dit vast het perfecte kruidnootje. Ook leuk om het aan iemand te laten proeven, dan krijg je waarschijnlijk een paar gekke bekken te zien

#8 Karamel-zeezout
Wij zijn in love jij ook? Dit nootje klinkt hemels! Het smaak van het kruidnootje in combinatie met het zoete en zoute. Yum! Onze buikjes rammelen…

#9 Tiramisu
Heb jij dit toetje wel eens geproefd? Het heeft een soort romige koffiesmaak met cacaopoeder er op. Dit kruidnootje zal vast lekker smaken, ga jij hem proeven?

#10 Yoghurt
YUM! Dit klinkt best lekker toch? Want een bak met yoghurt en kruidnootjes erin zal best goed smaken, dus andersom vast ook!

Lees ook: 10 gekste snoepsmaken op de wereld