Een lolly met een insect erin? Of een snoepje dat smaakt naar hondenvoer?! Nee, deze snoepsoorten komen niet uit Harry Potter. Ze bestaan echt! GIRLZ heeft de tien gekste snoepsmaken op de wereld voor jou op een rijtje gezet!

#1 KitKat Mini Apple Pie
Jij hebt vast wel eens appeltaart op. Maar hoe zou de Kitkat Mini Apple Pie smaken? Ons lijkt het best lekker, maar het blijft een gek idee.

#2 Jelly bean Boozled
Dit is een leuk spelletje waar je aan een rad moet draaien om te weten welke kleur jelly bean je moet eten. Soms heb je geluk want dan heb je smaak perzik of aardbei, maar er zitten ook vieze smaken tussen! Zoals kots of hondenvoer, iewhl! Dat zijn pas vieze smaken toch?!

Lees ook: 11 gekste pizzasmaken ter wereld 

#3 Insectenlolly
Hmm… durf jij het aan? Een lolly met een gebakken insect erin? Ons lijkt de lolly zelf wel lekker, maar zo’n knapperig insect moet je wel durven hoor! Of ben jij een waaghals en houd jij wel van een knapperig hapje in het midden?

#4 Pocky Crush Green Tea
Dit zijn Japanse chocoladestokjes met groene thee. Hmm.. aparte combi toch? Het lijkt ons best een aparte smaak. Of het lekker is kun je zelf bepalen, want dit Japanse snoep is te koop bij de Jamin.

#5 Rode pepertjesgum
Kan jij tegen pittig eten? Misschien valt dit kauwgumpje bij jou in de smaak. Als je begint te kauwen smaakt het net alsof je iets pittigs eet. Durf jij het aan?

#6 Fishy Candy
Iewhl… dit lijkt GIRLZ supervies… Gelukkig kun je deze snoepjes alleen kopen bij de fopwinkel. Als jij nog iemand flink te grazen wilt nemen, bied ze een (vis)snoepje aan!

Lees ook: 10 gekste Oreo-smaken ter wereld 

#7 Salt Lick Candy
Het lijkt op pepermuntjes en ze smaken ontzettend zout. Dat is toch een raar idee omdat snoep vaak zoet is! Je moet wel heel erg van zout houden om dit snoepje superlekker te vinden.

#8 Bacon Candy
In Amerika kun je deze snoepjes gewoon kopen. Raar idee toch? Bacon wil je toch niet proeven als snoepje?Ons lijkt het niet zo lekker, of denk jij er anders over?

#9 Wiet-lolly
Hmm… er zijn zelfs lolly’s met de smaak van wiet. Dat is toch supervies?! Ohja ladies, het zijn alleen smaakextracten dus je kan er niet high van worden gelukkig!

#10 Fanta-snoep
Dit lijkt ons best lekker. Bijvoorbeeld een snoepje dat naar sinas of cassis smaakt. In Azië verkopen ze deze snoepjes. Dit durf jij ook wel te proeven toch? 

Lees ook: 10x gekste McFlurry smaken ter wereld