Meestal houd je superveel van je ouders, maar er zijn ook momenten dat je ze niet uit kan staan. Als ze superbeschamende dingen doen bijvoorbeeld. Je dacht misschien dat je de enige was die daar last van had, maar stiekem doet elk ouderlijk duo weirde dingen. Check dit lijstje maar. Welke awkward stuff herken jij?

#1. Broodtrommel 
Sta je net even flink te flirten met je crush, komt je moeder de aula in. Je was je broodtrommel vergeten… Het is lief bedoeld, maar daar ben je echt te oud voor.

#2. Meeblèren met oldschool muziek
Superleuk dat je moeder alle songteksten uit het jaar nul nog kent, maar die hoeft ze echt niet zo vals mee te zingen… Wat moeten de buren wel niet denken?

#3. Binnenkomen zonder te kloppen
Soms heb je gewoon even wat tijd voor jezelf nodig. Als je supergênante selfies maakt of een super awkward facetimegesprek hebt met je BFF, bijvoorbeeld. En uiteraard is dat het moment dat je vader je kamer binnenstormt. Zonder. Te. Kloppen. Aaargh! 

#4. Vriendjes
Je vader ontploft al zodra hij een jongensnaam hoort. Voor een vriendje vindt-ie je echt veel te jong! Uh… pech voor hem, sommige boys zijn gewoon té leuk. 

Lees ook: 10 schoolblunders die elke girl een keer maakt

#5. Kleffe ouders
Net als dat jij echt niet wilt weten (of zien) hoe gezellig zij het nog met elkaar hebben. Dat kleffe gedoe doen ze maar in hun slaapkamer of liever gewoon helemaal niet.

#6. Too much information
Je moeder vertelt je op je verjaardag dat ze zich nog heel goed herinnert hoe jij gemaakt bent. Gadverdamme!

#7. Kleding kopen
Shoppen met je ouders is echt het leukste wat er is, NOT. Je vader zeikt iedere vijf minuten of jullie al bijna klaar zijn en je moeder smeert je allemaal dingen aan die je helemaal niet leuk vindt. Volgende keer ga je gewoon weer met je BFF!

Lees ook: 10 smoesjes die iedereen aan zijn ouders vertelt

#8. Roddelen
Je hebt je moeder iets in vertrouwen verteld en vervolgens hoor je het haar op de verjaardag van je nichtje tegen je tante zeggen. Bedankt mam, nu weet straks iedereen dat je ongesteld geworden bent.

#9. Meegluren
Je telefoon is jouw territorium, maar op de een of andere manier lijken je ouders dat maar niet te begrijpen… 

#10. Goodbye kisses
Je hebt een pyjama party bij je BFF. Je ouders brengen je naar haar toe en voor de deur geven ze je 1000x afscheidskusjes en groepsknuffels. Je bent tenslotte één hele nacht weg. En staat nu voor de rest van je leven op deze manier op Insta, want je bestie vond het heel lollig, of course.

Lees ook: 7 Snapchat-blunders die je niet wilt maken