Je kent het vast wel, blunders tijdens de gymles. Wat dacht je van je gymkleren vergeten en kleding moeten lenen van school. Die lelijke broek zit écht niet fijn. Beschamend hè? Check hier nog 10 andere gymblunders die elke girl wel eens maakt.

1. De bal misschoppen
Je denkt je kans te grijpen tijdens voetbal, maar schopt supermis. Met een beetje pech struikel je ook nog eens over de bal en beland je op je snufferd. Oeps…

2. Dag knuppel
Je staat er he-le-maal klaar voor om die homerun te slaan en dan… laat je de knuppel uit je handen glijden. Gelukkig raakt er niemand gewond, want gevaarlijk is het wel.

3. Bal in je gezicht
Waarom sta je nou ook altijd zo voor je uit te staren? Je krijgt de bal recht in je gezicht en bent te laat met wegduiken. Dat wordt een blauw oog morgen…

4. Bok springen
Alleen dan niet er overheen, maar er vol tegenaan. Auw!

5. Uitglijden
Ja hoor, jij valt weer recht op je bips als jullie rondjes moeten rennen over het natte gras. Daar gaan je schone gymkleren…

Lees ook: Rare verhouding lichaam

6. Ongesteld zijn
Ongesteld zijn tijdens gym is nooit leuk. Vooral niet als je pas na de les ontdekt dat er een enorme rode plek in je witte gymbroekje zit.

7. Doorschijnend shirt
Je rode bh met groene stippen combineerde toch niet zo geweldig met een wit doorschijnend shirt.

8. Vallen, vallen en nog eens vallen
Over de bal, over een mat, over een bank, uit de ringen, uit de touwen of zelfs over een trampoline. Als vallen een sport was, was jij kampioen.

9. Mis slaan
Tijdens slagbal, tennis of volleybal de bal misslaan. Waardoor je met je arm wel een hele zwengel maakt, maar niks raakt. Fail.

10.Hoogspringen
Blijven hangen achter het touw waardoor je vol op je gezicht valt, is niet fijn.

Lees ook: Schrale ellebogen