Wil je een keer iets anders doen met je haar, maar heb je geen zin om er veel moeite in te steken? Check dan deze tien awesome kapsels die de hele dag blijven zitten. Daar hoef jij je dus geen zorgen meer over te maken, whoehoe!

Lees ook: 10 dingen die je herkent als je verliefd bent

#1. Knot
Een knot is supereasy om te maken en blijft de hele dag zitten. Megahandig als je ’s ochtends weinig tijd hebt.

#2. Halfbun
Vind je een gewone knot saai? Draag dan eens een halve knot. Laat een deel van je haar los en maak een kleine knot hoog in je haar, net als Selena.

#3. Haarband
Een haarband houdt je haren uit je gezicht, maar kan ook gebruikt worden om je haar leuk op te steken. Rol je haar om de haarband en je krijgt een superleuk effect!

#4. Strik
Wil je iets origineels en makkelijks? Een strik maakt je look helemaal af is supermakkelijk om in te doen.

#5. Hoge staart
Ariana draagt haar haren vaak in een hoge staart. Supercute! Wil jij dat ook, maar zakt je staart snel uit? Doe dan net als Ari en maak twee staarten boven elkaar. Bonus: je haar lijkt er ook nog eens langer door.

Lees ook: aparte celebkapsels

#6. Zijwaartse staart
Wat is er leuker dan een paardenstaart? Een zijwaartse paardenstaart! Dit is een lage paardenstaart, waarbij je je haar aan één kant draagt.

#7. Vlecht
Een vlecht kan eigenlijk altijd: naar school, werk of naar een feestje. Het mooiste aan een vlecht is dat hoe langer de vlecht zit, hoe leuker hij staat!

#8. Sjaal
Met een klein sjaaltje kun je alle kanten op. Draag het in combinatie met een staart, knot of vlecht.

#9. Space bun
Dit is een nieuwe trend waarbij je niet één, maar twee knotjes draagt. Ook hier geldt: hoe langer je de knots draagt, hoe leuker het staat!

#10. Kylie Jenner vlechtjes
Kylie draagt regelmatig twee dunne vlechtjes; deze worden ook wel cornrows genoemd. De vlechtjes blijven niet alleen de hele dag zitten, ze zien er ook superawesome uit!

Doe de test:Welke haarstijl past het beste bij jou?