De zomervakantie komt er al weer bijna aan. Die lange vrije weken zijn heerlijk, maar soms kun je je best vervelen. GIRLZ to the rescue, want we hebben een paar leuke (gratis) dingen op een rijtje gezet die je met je vriendinnen zou kunnen gaan doen.

#1. Een blog beginnen
Schrijven jij en je BFF graag? Begin samen een blog en schrijf over de onderwerpen die jullie het leukst vinden! Wordt het een beautyblog, modeblog of juist een nieuwtjesblog? Jullie beslissen! Er zijn talloze websites te vinden waarmee je binnen een paar klikken een eigen blog hebt aangemaakt. Het enige wat jullie nodig hebben zijn een computer en een internetverbinding.

#2. Elkaar opmaken
Draag jij eigenlijk altijd dezelfde make-up? Dan is dit het perfecte moment om je make-up skills te verbeteren door op elkaar te oefenen. Zoek op YouTube wat tutorials op en probeer deze na te maken. Tover een smoky eye op de ogen van je BFF, of geef jezelf een beachy summer glow met bronzer.

#3. Kamperen in de achtertuin
The next level van sleepovers! Zet een tentje op in de tuin en sleep al jullie kussens en dekentjes daar naartoe. Zorg voor lekkere hapjes en wat drankjes en kampeer gezellig een nachtje in eigen tuin terwijl jullie úúúrenlang kletsen.

#4. Een kledingruil party houden
Laat iedereen een gelijk aantal items uit haar kast meenemen, zoals miskopen of kleren die ze niet meer dragen. Gooi alle kleren op een hoop. Nu is het de bedoeling dat je kijkt of er nog leuke items voor je tussen de stapel zitten die je vriendinnen niet meer willen hebben. Wie weet met wat voor pareltjes je naar huis gaat!

#5. Knutselen
Weet je nog hoe leuk het was om vroeger te knutselen? Nu kan dat nog steeds! Kijk bijvoorbeeld in de nieuwe GIRLZ naar de DIY en ga deze maken! Verzamel allerlei stuff bij elkaar die je kunt gebruiken voor de DIY. Leuke lintjes, kraaltjes en glitters komen altijd wel van pas.

#6. Vrijwilligerswerk
Help een handje mee in het asiel met de dieren verzorgen. Oké, jullie moeten waarschijnlijk ook helpen met schoonmaken, maar wie weet mag je wel de honden uitlaten of de katten knuffelen en met ze spelen. Geen asiel in de buurt? No problem, vraag of jullie de hond van je buurman uit mogen laten!

Lees ook: Anti-verveel tips voor thuis

#7. Beautydagje
Zijn jullie gek op beauty? Houd dan een beautymiddagje! Duik de kast in en maak maskertjes met alles wat je in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan geprakte banaan en avocado, of een masker van yoghurt en honing. Wedden dat jullie daarna superzachte flawless huidjes hebben? Om het af te maken geven jullie jezelf een pedicure met mooie gelakte nageltjes.

#8. Spelletjes
Oude bordspelletjes zijn fun! Haal alle spelletjes uit de kast en speel samen met je BFF’s een potje Monopoly.

#9. Fotoshoot
Selfie time! Organiseer samen met je BFF’s een fotoshoot! Je houdt er meteen een leuke profielfoto aan over en de foto’s zijn een leuke herinnering aan jullie vriendschap. En hoe meer foto’s je hebt, hoe beter.

#10. Zwemmen
Ga samen met je BFF’s een dagje naar het strand of naar het zwembad. Trek jullie bikini's aan en relax samen in het zwembad. En niets leukers dan vanaf je handdoekje naar leuke jongens gluren, toch?

Lees ook: Leuke apps voor een girls night!