Het is weer (bijna) herfstvakantie en dat betekent dat jij heerlijk onder een dekentje kunt kruipen voor een flinke portie bingewatching! Maar wat als je alle leuke series al drie keer hebt gezien en in desperate need bent voor nieuwe hunks en spannende verhaallijnen? Dan check je deze tips!

#1. Pretty Little Liars
Tja, er kan natuurlijk maar één serie boven aan deze lijst staan! Heb jij Pretty Little Liars nog niet gezien? Ga dan NU beginnen met kijken!

#2. Gilmore Girls
Een golden oldie voor fans van echte meidenseries als PLL! ‘Gilmore Girls’ Lorelai en Rory zijn moeder en dochter, maar ook best friends. Ze zijn gek op fastfood en op boys en praten daar heel veel én heel snel over. Een tikkie verouderd is de serie wel. Rory heeft bijvoorbeeld in de eerste aflevering geen mobiele telefoon, maar een pager. (Een wat? Ja, precies. Wij weten ook niet hoe het werkt.) Gelukkig blijven de boys wel leuk om naar te kijken én worden er binnenkort vier nieuwe afleveringen gemaakt.

#3. The Walking Dead
Wil jij een beetje meer spanning? Dan is The Walking Dead echt iets voor jou. In deze serie is de aarde overgenomen door zombies. Een kleine groep mensen probeert te overleven, maar dat gaat niet gemakkelijk… In Nederland is seizoen 6 net van start gegaan, dus je kunt even vooruit met kijken.

#4. Supergirl
Vers van de pers: Supergirl! Wat gebeurt er als het nichtje van Superman naar de aarde wordt gestuurd? Het antwoord: helemaal niets. De 13-jarige Kara Zor-El trekt in bij een pleeggezin en probeert vooral niet te veel op te vallen. Maar dan vraagt een speciaal bureau haar hulp… Op 26 oktober begint deze serie in Amerika, dus de eerste afleveringen zullen vast snel op internet te vinden zijn.

Lees ook: What to do in de herfstvakantie

#5. The Vampire Diaries
Een serie vol knappe vampiers, need we say more? Oké, nog even dit dan: er zijn al zes seizoenen, dus jouw vakantie is sowieso gevuld!
 

 #6. Orphan Black
Wat zou jij doen als je iemand voor de trein ziet springen die precies op jou lijkt? Sarah Manning besluit om het leven van de dode vrouw over te nemen. En dat had ze misschien maar beter niet kunnen doen, want ze ontdekt dat ze een kloon is én dat er op haar gejaagd wordt. Dat wordt vluchten…

#7. My Super Sweet 16
Hysterische tieners die flippen als ze het verkeerde merk auto krijgen… In My Super Sweet 16 kun je genieten van de ‘problemen’ van tieners die met veel te veel geld een feestje geven. In Nederland is het programma al een tijdje van de buis, maar met vijf seizoenen (inclusief spin-offs) kom jij je vakantie wel door. Check vooral ook even de trailer met een piepjongen Jennifer Lawrence!

#8. Once Upon a Time
Houd jij wel van sprookjes en een beetje drama? Dan zit je met Once Upon a Time helemaal goed. Na een vloek van de boze koningin zijn de bewoners van het betoverde bos terechtgekomen in het kleine plaatsje Storybrooke. Ze weten niets meer van het verleden, tot de dochter van Sneeuwwitje en haar prins opduikt…
 
#9. Friends
De oudste in dit lijstje, maar Friends wordt nog supervaak herhaald en dat is niet voor niets! Alle avonturen van Phoebe, Joey, Chandler, Ross, Monica en Rachel zijn nog steeds onwijs grappig. Bovendien bereid jij je zo perfect voor op de film die in 2016 in de bios komt!

#10. Gossip Girl
Een beetje roddelen doen we allemaal wel eens, maar zo bont als Gossip Girl maken we het gelukkig meestal niet… Alle juicy avonturen van Blair en haar vriendinnen zijn wel perfect voor een regenachtige herfstdag!