Buiten is het koud en alles ziet er triest uit. De wintermaanden zijn vaak heel erg somber en kunnen je soms een depressief gevoel geven. Maar dat is nu voorbij! Want wij geven tien redenen om happy te zijn tijdens deze sombere maanden!

Lekker sporten
Er is niks fijner dan lekker een uurtje gaan hardlopen in de koude buitenlucht. Zodra je klaar bent voel je je tien keer beter en fitter. Ook krijg je meteen een lekker gezonde blos op je gezicht.

Gezelligheid
Tijdens deze sombere maanden is er juist meer kans om een gezellige sfeer binnen te creΓ«ren! Steek wat kaarsjes aan, pak een warme kop chocomelk en zet een leuk filmpje op. Genieten toch?

Creatief
Deze maanden zijn perfect om lekker creatief bezig te zijn. In de natuur vind je op dit moment genoeg leuke knutseldingetjes of je gaat alvast leuke kerstdecoraties maken. Lekker warm binnen zitten en knutselen!

De zon
De zon zien we helaas niet zo heel veel deze tijd, maar als die er is worden we er extra happy van! Ga lekker naar buiten en geniet even van die fijne zonnestralen op je gezicht. Wie weet pak je zelfs een lekker kleurtje mee!

Eten
Deze tijd gaan we liever niet naar buiten, dus bedenken we dingen die we binnen kunnen doen. Bijvoorbeeld lekkere gerechten maken! Je hebt de hele dag om een heerlijke taart te bakken of een grote maaltijd voor je familie te maken. Daarna eet je alles natuurlijk tot de laatste kruimel op!

Veel slapen
Buiten is het heel snel donker, dus dat is een extra excuus om lekker vroeg onder de wol te kruipen. En hoe meer nachtrust je hebt, hoe vrolijker je de volgende dag bent. Een win-winsituatie!

Feestdagen
December betekent veel feestdagen in het vooruitzicht! Kerst en Oud & Nieuw: één en al gezelligheid!

Sneeuw
Ook deze winter hopen we weer op sneeuw! Sneeuwballengevechten houden, het mooie uitzicht en snow angels maken. We worden er nu al happy van!

Vakantie
Tijdens de sombere maanden hebben we gelukkig ook veel vakantie! Straks twee weken kerstvakantie en voor je het weet hebben we alweer voorjaarsvakantie. Genoeg tijd om leuke dingen te doen dus!

Kerstliedjes
Nu de kerst er aan zit te komen, worden er ook weer allerlei kerstsongs gemaakt! Al onze favoriete artiesten komen binnenkort met superleuke kersthits. Dat wordt heerlijk meezingen.
Β