We kijken vaak uit naar de zomer, de zon, het strand en heerlijke waterijsjes, maar soms is de zomer ook wel eens minder leuk…

1. Zweterige boobies
Het maakt niet uit of je een kleine of grote cupmaat hebt; als het warm is, komen de zweetdruppels vanzelf wel te voorschijn.

2. Hairless
Je bent natuurlijk niet verplicht om je continu te scheren, maar tijdens zomerse dagen pak je waarschijnlijk toch vaker je scheermesje voor mooie gladde benen.

3. Make-up
Op een warme en benauwde dag is het soms lastig om make-up te dragen zonder dat alles van je gezicht af smelt.

4. Haar föhnen
Een poging om je haar te drogen met een föhn in deze hitte? No way!

5. Zomerschoenen
Sandaaltjes of slippers zijn lekker luchtig in de zomer, maar na een tijdje krijg je meestal viezigheid onder je voeten en komt het allemaal tussen je tenen. Daar gaat je pedicure!

6. Jas mee, yes or no?
Als het weer wat minder is, moet je elke keer voor de zekerheid een jasje meenemen, want je weet nooit of het binnen koud of warm is. Niet erg handig..

7. Kledingkeuze
Met warm weer draag je liever geen donkere kleding, maar op lichte kleuren zie je ook weer vaker nare zweetplekjes. Tja, what to do?

8. Shirtless
Boys kunnen hun T-shirt uittrekken als ze het hartstikke benauwd hebben, maar helaas kunnen wij shirtless over straat gaan wel vergeten…

9. Tanlines
Vrijwel alle bikini’s laten van die rare strepen achter na het zonnen. Probeer dat meer eens te verbergen de volgende dag!

10. Blijven pakken
Het dragen van een jurk, rok of shorts kan een probleempje zijn als je wilt gaan zitten. Door de warmte blijf je namelijk vaker lekker plakken aan stoelen of banken, iewhl!

Lees ook: 10 redenen waarom het soms stom is om een meisje te zijn