Als je achter in de klas het schoolbord niet meer kunt lezen, weet je dat je eigenlijk een bril nodig hebt. Toch blijf je het ontkennen, want je hebt helemáál geen zin om met een saaie, stoffige bril rond te lopen. Wij geven tien redenen waarom een bril juist heel leuk kan zijn.

Reden 1: perfecte accessoire
Met een superhippe bril maak jij je outfit helemaal af. Ook al ga je voor een basic oufit of voor een stoere look, met een hippe Ray Ban op steel jij sowieso de show!

Reden 2: intelligent
Als je een bril draagt, lijk je meteen extra intelligent! En dat is natuurlijk altijd een compliment. Mensen nemen je sneller serieus en daardoor krijg jij weer meer zelfvertrouwen.

Reden 3: trends
Ook bij brillen is er elk seizoen weer sprake van een nieuwe trend. Dus dat is een supergoed excuus om weer een nieuwe, hippe bril te scoren!

Reden 4: goed zicht
Als je een bril draagt, betekent dat meestal dat je slechte ogen hebt. Het is natuurlijk onwijs vervelend dat je ogen niet goed meer kunnen zien, maar een bril zorgt er voor dat jouw zicht helemaal goed is! Nu kun je weer heel goed je crush bekijken vanaf elke afstand.

Reden 5: trendsetter
Brildragers zijn echte trendsetters! De meeste fashionista’s hebben wel een (nep)bril in de kast liggen. Zelfs als ze gewoon goed kunnen zien!

Reden 6: sexy
87% van de jongens vindt een girl met een bril heel sexy. Meiden met een bril zijn hartstikke aantrekkelijk en vrouwelijk!

Reden 7: lenzen
Het dragen van lenzen is eigenlijk supervervelend. Elke ochtend moet je ze weer in doen en ‘s avonds moet je zeker niet vergeten ze uit te doen, want anders loop je de volgende dag rond met rode oogjes. Ook het uitvallen van de lenzen of het elke maand verwisselen is best heel irritant. Een bril is dus veel makkelijker!

Reden 8: Holland’s Next Top Model
In aflevering vijf van HNTM moesten de modellen op zoek naar een goede bril die bij hun look paste. Het resultaat was dat de girls er superhip uitzagen! Zo gek is een bril nog niet 😉

Reden 9: you’re not alone!
De meerderheid van de Nederlanders heeft slechte ogen, maar liefst 61%! Mensen met een bril zijn overal, dus een bril dragen is meer dan normaal!

Reden 10: cool
Een bril is gewoon supercool. Daar is geen twijfel over mogelijk. Dus zet je mooiste bril op en laat iedereen zien hoe cool jij wel niet bent!