Je BFF’s zijn de leukste meiden op aarde. Toch heb je soms een boy nodig om mee te praten, te lachen en bij uit te huilen. Wij geven je 10 redenen waarom ieder meisje een boy best friend zou moeten hebben.

Reden 1: Je eigen technicus
Heb je problemen met je laptop? Of heeft je fiets een lekke band? No worries, dat kan die handige friend wel voor je fixen!

Reden 2: How do I look?
Als je eerlijk wilt weten hoe je eruitziet, vraag je het aan je guy friend! Zo weet je hoe jongens denken over jouw look. Check daarom altijd eerst je outfit bij hem voor je op een date gaat!

Reden 3: Hij heeft vrienden
Hoera, hij viert zijn verjaardag en jij bent uitgenodigd. Tussen jou en je best friend zal het nooit iets worden, maar wie weet zit er wel boyfriend material in zijn vriendengroep!

Reden 4: Boy trouble
Heb je love troubles? Hij kan je vast een goed advies geven, want hij is zelf een jongen! Het is natuurlijk superhandig om te horen hoe jongens denken over bepaalde zaken.

Reden 5: Shoppen!
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt om te gaan doen met jongens-vrienden. Toch kan het best handig zijn om met hem te gaan shoppen! Hij zegt wat hij vindt van je aankopen en is sterk genoeg om al je tassen te dragen. Wat wil je nog meer?

Reden 6: Ze worden niet ongesteld
Is je BFF chagrijnig? Dan zal ze misschien wel ongesteld zijn. Tijd om aan te kloppen bij je boy best friend. Die heeft dat probleem niet!

Reden 7: Guy things
Heb je even geen zin in make-up, mooi zijn en meidenpraat? Dan klop je bij hem aan voor een avondje bankhangen, tv-kijken en gamen.

Reden 8: Geen roddeltantes
Sommige meiden kunnen heel lief tegen je zijn, maar achter je rug om lopen ze over je te roddelen. Een boy zal dat nooit doen, die houdt niet van roddels.

Reden 9: Ze stelen je vriendjes niet
De vriendin waar je al jaren superclose mee was, heeft iets onvergeeflijks gedaan: ze is aan het daten met jouw ex. Een echte frenemy dus. Dat zal je met een jongen als vriend niet snel overkomen!

Reden 10: Je hebt altijd een date!
Is iedereen op zoek naar een date voor het schoolfeest? Die heb jij al gevonden! Bij gebrek aan een vriendje vraag je je friend toch gewoon mee?!