Elke maand ongesteld worden en het baren van een kind in het vooruitzicht… Het is niet altijd makkelijk om een meisje te zijn, maar toch kunnen wij meer dan genoeg redenen opnoemen waarom het cool is om een meisje te zijn!

Reden 1: charming guys
Je hoeft niet de hele tijd achter de jongens aan te zitten om ze te versieren. Zij doen dit namelijk bij jou! Maar je scoort wel extra punten als jij het aandurft om de eerste stap te zetten!

Reden 2: kletsen
Heerlijk eindeloos kletsen is toch wel echt een meidending. Babbelen over de laatste trends, de leukste boys en wat er maar verder in jullie opkomt. Bij je vriendinnen kan je echt je hart luchten en over de gekste dingen praten. Voor je het weet zijn er alweer 3 uurtjes voorbijgevlogen.

Reden 3: make-up
Of je nou gaat voor alleen een leuk kleurtje op je nagels of een volledig opgemaakte look: meiden houden nou eenmaal van make-up. Een glansje op je gezicht en wat kleur kan je dag net wat vrolijker maken.

Reden 4: fashion
Meiden kunnen veel meer soorten kleding aan dan boys. Denk maar eens aan rokken, strapless topjes, jurken, beha’s, hakken en dit is nog niet eens alles! Vind je het gek dat girls zo veel shoppen… we hebben ook zo veel keuze!

Reden 5: emotioneel
Een traantje wegpinken bij een romantische film en een kleine puppy niet kunnen weerstaan… De wereld zou een stuk harder zijn zonder de zachte kant van meiden. We maken de wereld een stuk liever!

Reden 6: haarstijlen
Je kan veel meer doen met je haar. Of je nou gaat voor een kort koppie of een lange krullenbos, je kan het hebben! Bij jongens is dat vaak toch een beetje anders.

Reden 7: multitasken
Een foto plaatsen op Facebook, tv kijken en tegelijkertijd muziek downloaden op de laptop. Meiden zijn echte multitaskers! Zonder enige moeite kunnen wij op hetzelfde moment meerdere dingen doen en natuurlijk doen we dat dan ook supergoed!

Reden 8: cute!
Een beetje verlegenheid kan bij een meisje nog schattig zijn… maar bij jongens is dat meestal een no-go! Wij komen hier nog goed mee weg.

Reden 9: date
Als jonge meid heb je niet veel te besteden, maar je wilt natuurlijk wel leuke dingen doen met je crush. Gelukkig ben jij een meisje en gaat de rekening naar de hot date die je aan de haak hebt geslagen. Tenminste… als hij een gentlemen is!

Reden 10: een kleine make-over
Ben je een beetje aan de kleine kant? Dan draag je hakken. Heb je een puistje? Dan verberg je dat met een beetje make-up. Wij kunnen kleine irritaties aan onszelf met een klein gemak veranderen! Voor een jongen is dat vaak toch een stuk lastiger.