Zingen, dansen, acteren of een modellencarrière: in de spotlights staan lijkt jou wel wat. Allemaal leuke feestjes en mooie jurken, daar zou jij wel aan kunnen wennen. Maar is het wel zo leuk om beroemd te zijn? Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet waarom het zo fijn is om gewoon normaal te zijn. Lees ze snel!

1. Make-uploos
Je kunt gerust een dagje zonder make-up op pad zonder dat je gelijk in het lijstje ‘De lelijkste celebs aller tijden’ wordt geplaatst.

2. Money, money, money
Geld maakt niet gelukkig zeggen ze, en daar ben jij het voorbeeld van! Want ook al heb jij niet veel geld, je zorgt er wel voor dat je overal een feestje van maakt.

3. Boys
Die ene leuke boy gaat helemaal voor jou omdat hij je helemaal geweldig vindt. Hij is alleen maar blij dat hij jou niet met al je mannelijke fans hoeft te delen. Nu kan hij van jou alleen genieten zonder jaloerse boys. Alle aandacht alleen maar voor elkaar!

4. Take a picture!
Op bijna elke gelegenheid is wel een camera aanwezig. Wat ben jij blij dat je niet de hele tijd hoeft op te letten hoe je in de camera kijkt… Gewoon lekker jezelf zijn en je grootste glimlach laten zien. Spontane foto’s zijn tenslotte leuker dan geposeerde.

5. Shoppen
Je moet er toch niet aan denken dat je de hele tijd achtervolgd wordt door paparazzi terwijl je gezellig een middagje met vriendinnen aan het shoppen bent?! Je kunt niet normaal over straat lopen, want je wordt telkens voor de voeten gelopen. Irri!

6. Doorgedraaid
Beroemd zijn klinkt wel heel leuk, maar voor sommige celebs loopt het een beetje uit de hand. Zij kunnen al die aandacht niet aan en gaan vreemde dingen doen. Kijk maar naar Britney Spears, zij scheerde haar hele hoofd kaal…

7. Iel! Niet lekker…
Dure champagne, kaviaar en andere chique hapjes vind jij maar niks. Doe maar gewoon een schaal vol bitterballen of een tosti met satésaus, veel goedkoper en 10x zo lekker. Hoef je tenminste niet meer te doen alsof je geniet terwijl je tussen allemaal chique mensen staat.

8. Roddels
Je hebt net een leuke boy ontmoet en morgen is jullie eerste date. Wat zou jij er van vinden als je in alle roddelbladen zou lezen dat jullie verloofd zijn… Hallo, je kent hem net! Gelukkig heb jij daar als gewone burger geen last van.

9. Incognito
Het maakt niet uit hoe jij over straat gaat. Al ga je in je joggingpak naar de supermarkt, who cares?! Niemand kent of herkent je dus no worries.

10. Friends
Je weet zeker dat je vrienden bevriend met je zijn om de persoon die je bent en niet om je geld. Het maakt ze niet uit dat je niet beroemd en rijk bent, ze vinden je gewoon heel lief!