Vorige week kon je tien redenen waarom het leuk is om lang te zijn lezen. Maar natuurlijk zijn er ook veel redenen waarom het leuk is om juist klein te zijn! Lees snel onze tien redenen hieronder en wees trots op je lengte!

1. Kinderkleding
Je kunt kleding kopen op de kinderafdeling voor jezelf. Daar kunnen hele leuke dingen tussen zitten en ze zijn vaak ook nog eens een stuk goedkoper!

2. Concert
Je zult nooit mensen boos maken omdat je hun zicht blokkeert bij bijvoorbeeld een concert of in de bioscoop. Bovendien glip je gemakkelijk tussen mensen door, zodat je snel vooraan staat of de beste plek kunt inpikken.

3. Openingszin
Je kunt altijd een gesprek beginnen met iemand door te vragen of hij of zij iets voor je wilt pakken waar je niet bij kunt. Een goede manier om in contact te komen met je crush!

4. Beweging
Je krijgt in het dagelijkse leven zo veel beweging dat je eigenlijk niet meer hoeft te sporten. Als je naast lange mensen loopt moet je bijna rennen om ze bij te houden en je moet altijd tien keer springen voordat je bij dat leuke truitje op de hoge plank in de winkel kunt.

5. Lief
Mensen vinden je altijd heel cute. Als je iets hebt gedaan wat eigenlijk niet mocht, kun je ze dus zielig aankijken en ze zullen het je meteen vergeven!

6. Verstoppen
Je kunt jezelf op de meest aparte, kleine plekken verstoppen en dat kan voor veel dingen handig zijn. Bijvoorbeeld als je iemand wilt laten schrikken!

7. High heels
Je hoeft je geen zorgen te maken dat je langer zult zijn dan jongens als je hoge hakken draagt. Trek ze dus gewoon aan naar een leuk feestje en voel je fantastisch!

8. Oppassen
Waar andere mensen moeten bukken of oppassen dat ze niet met hun hoofd ergens tegenaan stoten, kun jij gewoon blijven lopen of staan.

9. Foto
Op klassenfoto’s mag je vooraan staan en daardoor ben je goed te zien.

10. Comfortabel
Bedden zijn altijd lang genoeg voor jou. En in bijvoorbeeld bussen en vliegtuigen heb jij veel meer ruimte om comfortabel te zitten dan mensen met lange benen.

Ben jij juist een lange girl? Don’t worry! Lees hier onze 10 redenen waarom het leuk is om lang te zijn.