Ben je net gedumpt door je vriendje en voel je je nu onwijs zielig? Dat is helemaal nergens voor nodig! Check snel 10 redenen waarom het juist leuk is vrijgezel te zijn!

1.    Flirt er op los!
Als vrijgezel hoef je geen rekening te houden met je vriend, maar kun je gewoon met iedereen flirten. En dat is errug goed voor je zelfvertrouwen!

2.    Shopping babe
Shop till ya drop! Heerlijk op je vrije zaterdagmiddag de stad afstruinen naar leuke kleren en schoenen. Enne… lekker graaien in de uitverkoopbakken is ook niet verkeerd!

3.    Relax
Heerlijk in je oude joggingbroek en T-shirt voor de tv hangen, met een zak chips en een fles cola binnen handbereik. 

4.    Make-over
Vond je vriendje het zonde als je je mooie goudblonde lokken zou knippen en verven? Nu je vrijgezel bent houdt niemand je tegen, dus op naar de kapper voor een complete make-over!

5.    Picknicken 
Bel al je vrijgezelle vriendinnen op en organiseer een  meidenpicknick. Heerlijk kletsen over kleding, make-up en jongens.

Lees ook: Waar ontmoet je leuke jongens?

6.    Talk with boys and girls
Gezellie met je vrienden en vriendinnen praten kon niet omdat je vriendje alle aandacht opeiste. Dat probleem is dus mooi opgelost nu het uit is. Voortaan kun je weer  uren met ze praten zónder gekweld te worden door schuldgevoelens.

7.    Oerwoudje
Elke dag je benen scheren omdat je vriend dat mooi vindt? Ook dat is verleden tijd. Je hoeft het nu alleen maar te doen wanneer JIJ het wilt!

8.     Lang leve de lol
Je hoeft je vriendin maar aan te kijken en je weet wat ze bedoelt, jullie lachen om de meest domme dingen. Laat je lekker gaan en trek je vooral niets aan van wat  mensen (lees jongens) van je denken!

9.    Filmpje
Pak een doos chocola, een verse pot thee, doe die ene romantische film in de recorder en zwijmelen maar. En… nu kun je tenminste ook ongestoord je tranen de vrije loop laten.

10.    Bellen
Als je ouders je telefoonrekening betalen, zullen ze er niet zo blij mee zijn, maar jij kan weer ongestoord bellen met je vriendin die je al in geen tijden meer hebt gezien. En natuurlijk roddelen over je ex die jou zomaar heeft gedumpt… 

Lees ook: 10 celebs van wie je niet wist dat ze een hotte broer hebben