Al je vriendinnen hebben een BF of hebben al eens een vriendje gehad. Alleen jij bent als enige nog altijd single. Stiekem zit je daar best wel mee, maar wij vertellen je waarom het oké is als je nog nooit een vriendje hebt gehad!

Genoeg tijd
Je hebt geen vriendje, dus jij hebt genoeg tijd om allerlei andere leuke dingen te doen! Je hoeft nooit dingen af te zeggen, omdat je verplicht naar de schoonfamilie moet.

Geen liefdesverdriet
Verliefd zijn kan heel leuk zijn. Maar als je heel erg verliefd bent, komen kwetsende woorden en ruzies extra hard aan. Helemaal als hij het uitmaakt. Gelukkig heb je daar geen last van!

Flirten
Doordat je happy single bent, mag jij gaan en staan waar je wilt. Dus zie je een leuke jongen? Flirt er lekker op los, want jij mag flirten met wie je wilt.

Jezelf ontwikkelen
Jij hebt genoeg tijd om jezelf te ontwikkelen! Je weet wie je bent en hoe het is om geen vriendje te hebben. Girls die altijd een vriendje hebben, zijn misschien bang om alleen te zijn! Je moet weten wat je aan jezelf hebt.

Wachten op de juiste boy
Als jij nog niet de perfecte boy hebt gevonden, waarom zou je dan zomaar met iemand een relatie nemen? Jij wacht gewoon op die perfecte jongen, want die verdien je ook!

Happy

Zonder boyfriend kun je je concentreren op allerlei andere leuke dingen die je happy maken. Wil je samen met je vriendin een paar weken op vakantie? No problem, jij kunt lekker gaan en staan waar je wilt!

Je bent niet de enige
Als al je BFF’s al eens een vriendje hebben gehad, krijg je misschien het gevoel dat het raar is dat je nog geen vriendje hebt. Maar dat is absoluut niet waar! Liefde kent geen leeftijd en er zijn genoeg girls die nog nooit een vriendje hebben gehad. Je wacht gewoon op de juiste!

Je bent er nog niet klaar voor
Ben jij nog helemaal niet bezig met jongens en vind je de gedachte aan verkering raar? Dan ben je nog helemaal niet toe aan een relatie! Blijf gewoon lekker single, totdat je er meer voor open staat.

Bang om alleen te zijn
Neem niet zomaar verkering omdat je anders bang bent om alleen te zijn. Je kunt jouw boy flink kwetsen als je het een dag later alweer uitmaakt.

Genieten van het leven
Er bestaat geen maximale leeftijd waarvoor je ooit een relatie gehad moet hebben. Zolang jij blij bent met je zelf, komt dat vriendje vanzelf wel. Ga dus niet wanhopig op zoek naar een vriendje en geniet van het leven!