Stel je eens voor: jij, lopend op de red carpet, dertig fotografen ernaast en heel veel fans die gillen om een handtekening… GIRLZ heeft 10 redenen op een rijtje gezet waarom het vet is om beroemd te zijn!

1. Money money money
Die coole schoenen niet kunnen kopen omdat je te weinig geld hebt, is verleden tijd! Voortaan kun jij álles kopen, wat je maar wilt. Niets is te gek en niets onbereikbaar: money everywhere!

2. VIP
Je mag gratis naar optredens, restaurants, musicals… En dat niet alleen, want je wordt ook nog eens speciaal behandeld! Overal waar jij komt geld jij als een Very Important Person. En dat is natuurlijk hartstikke terecht… 😉

3. Gratis kleding
Alle designers staan te springen om jou hun ontwerpen op te sturen, want als jij het draagt, zullen anderen vast volgen. Gratis tassen, jurkjes, schoenen… We like!

4. ‘Even’ naar de zon
Je wordt gek van dat koude, natte weer in Nederland. En wat doe je dan? Je privé-jet pakken natuurlijk! Kom maar op met die palmbomen, mocktails en instant sunshine. Ibiza it is, want dáár is jouw vakantievilla.

5. Elke boy
Keuze genoeg voor jou! Elke boy droomt ervan met jou te worden gezien of je te kunnen aanraken…

6. Aandacht
Mensen willen met je op de foto, je handtekening, met je praten… Supercool toch?

7. Macht
Jij bent in staat je mening aan een groot aantal mensen te verkondigen en invloed uit te oefenen op de laatste trends. You’ve got the power!

8. Waardering
Mensen waarderen jou omdat je iets heel goed kunt: zingen, dansen, acteren… En wie wil nou niet geliefd worden om hetgeen wat je het liefste doet?

9. Het gevoel dat je ertoe doet
Wie jouw nieuwe crush is, waar je woont en zelfs wat je favo snack is: álles is interessant aan jou. Je krijgt het gevoel dat je ertoe doet en dat is eigenlijk wel heel fijn.

10. Andere celebs
Je kunt vriendschappen opbouwen met andere beroemde hotties en misschien zelfs wel meer… Watch out Harry Styles, Zac Efron en Justin Bieber!

Lees ook: 10 redenen waarom het fijn is om NIET beroemd te zijn