Heb je even je dag niet of ben je een beetje onzeker? Don’t be sad, je hebt juist alle reden om happy met jezelf te zijn! Wij hebben 10 redenen voor jou op een rijtje gezet.

Reden 1: you got talent
Iedereen heeft zijn eigen talent en jij ook! Jij bent misschien supergoed in sport, tekenen of schrijven. Ook shoppen is een talent! Wees dus trots op wat je kan.

Reden 2: friends & family
Je beseft het niet altijd, maar kijk eens naar al die lieve personen die er altijd voor je zijn. Fun met je girls en altijd lachen met je familie. Het is fijn dat je mensen om je heen hebt die van je houden.

Reden 3: waarderen
Je hebt een dak boven je hoofd, een kast vol kleren en je kunt eten zoveel je wilt. Denk eens aan arme kinderen in derde wereldlanden en je waardeert deze dingen opeens een stuk meer.

Reden 4: YOLO
Je leeft nu en daar moet je van genieten! Je bent maar één keer jong en voor je het weet ben je zo oud dat je niet meer uit je stoel kunt. Enjoy your life!

Reden 5: you’re beautiful
Ben je klein, iets dikker dan normaal of heb je een grote neus, ook dan ben je mooi! Het klinkt cliché, maar ieder meisje is beautiful op haar eigen manier.

Reden 6: girls, girls, girls!
Alleen al omdat je een meisje bent, mag je blij zijn met jezelf. Shoppen en roddelen met vriendinnen, jezelf lekker optutten en hard huilen bij films. De meeste jongens houden alleen van auto’s en spieren kweken… Dat is toch niks aan?

Reden 7: een 10
Oké, het is misschien geen 10, maar je hebt wel een voldoende voor een toets! Je hebt echt je best gedaan, dus daar mag je best trots op zijn.

Reden 8: flirten
Die leuke jongen achter in de klas geeft jou een knipoog. Zie je wel dat jongens jou zien staan? Je mag er wezen en daar mag je heel happy om zijn!

Reden 9: je hebt 2012 overleefd
Geen aardbevingen, tsunami of een brandende zon waardoor de wereld zou vergaan, want we zijn er nog steeds. De wereld ligt aan je voeten!

Reden 10: je toekomst
Op reis naar een ver en warm land met je crush of die topbaan krijgen waar je dik voor betaald krijgt. Je hebt een toekomst en die kun je helemaal zelf invullen met allemaal leuke dingen.

Ben jij happy met jezelf en je lichaam? Doe de test!