Je hebt vlinders in je buik en je wordt vrolijk als je hem ziet…Een boyfriend hebben is leuk! Maar wat als hij het jou wel heel aantrekkelijk maakt om het uit te maken? Door bijvoorbeeld te liegen of gemene opmerkingen te maken? Wij geven 10 redenen waarom je hem dan moet dumpen.

Reden 1: commentaar
Maakt hij vervelende en gemene opmerkingen tegen je? Zoals over een schilderij waar jij supererg je best op hebt gedaan? Misschien is hij dan niet de ware voor jou. Jij verdient wel beter dan het constante gemene commentaar van hem!

Reden 2: niet meer verliefd
Oh no, je voelt je niet meer helemaal happy en in love als je bij hem bent… Dan is het toch echt de tijd om jezelf af te vragen of je wel verder met hem wilt. Het is tegenover hem ook niet eerlijk om hem aan het lijntje te houden.

Reden 3: R.E.S.P.E.C.T.
Het is echt not done als hij respectloos is tegen je vrienden en familie. Zij zijn de mensen die jou altijd steunen, dus moet hij ook aardig tegen hen zijn.

Reden 4: hij luistert niet naar jou
Het is zo irritant wanneer hij veel over zichzelf praat en jouw verhalen niet echt aanhoort. Ook is het niet leuk wanneer hij je midden in jouw verhaal afkapt voor iets dat hij, in tegenstelling tot jouw verhaal, wél interessant vindt.

Reden 5: geven en nemen?
Een middagje lekker shoppen? Geen denken aan; hij doet alleen waar hij zin in heeft. Het hoort geven en nemen te zijn en dus mag hij soms ook best iets doen dat jij leuk vindt.

Reden 6: liar, liar
Eerlijkheid is heel belangrijk en dat zorgt er ook voor dat je elkaar blind kan vertrouwen. Een liegende boyfriend is niet leuk en een echte afknapper.

Reden 7: don’t cheat on me
Het is logisch dat je hem niet meer vertrouwd als hij is vreemdgegaan. Wil je het liefst elke seconde zijn phone checken en weten waar hij uithangt? Dan is het beter om het uit te maken, want blijkbaar vertrouw je hem niet meer.

Reden 8: can’t touch this
Wat je hem ook hebt aangedaan, het kan niet zo erg zijn dat hij jouw mag slaan of uitschelden. Als hij dit wel doet, verdient hij jou niet!

Reden 9: complimentjes
Hij bedankt je nooit voor een leuk uitje dat je voor jullie tweetjes hebt regeld en geeft je ook never een complimentje. Hoewel je misschien wel weet dat hij je geweldig vindt, is een complimentje horen toch net iets fijner.

Reden 10: vrienden
Wanneer jij vraagt of hij zin heeft om gezellig wat te gaan doen, zegt hij dat hij gaat gamen met zijn vrienden. Het is zo stom als hij altijd zijn vrienden boven jou verkiest!