Soms werkt ze je op jouw zenuwen en kun je haar wel achter het behang plakken. Maar als je heel eerlijk bent, zou je niet zonder je moeder kunnen! Wij geven je 10 redenen.

Reden 1: lekker koken
Niemand kan beter koken dan je eigen moeder. Alles wat zij maakt is lekker en dat is toch heerlijk als je thuis komt van een lange dag school? We love mommies food!

Reden 2: goed advies
Kleding, school, vriendjes en BFF’s: moeders hebben altijd het beste advies over welk onderwerp dan ook. Superhandig!

Reden 3: zuster in huis
Ben je ziekjes of heb je hoofdpijn? Je moeder weet het beste medicijn en anders is zij het zelf wel!

Reden 4: stofzuigen, ramen zemen, opruimen…
Soms heb je het niet door, maar moeders doen super veel thuis. Kamers stofzuigen, badkamer schoonmaken en de keuken schrobben. Vergeet dat niet en laat zien dat je dat waardeert.

Reden 5: altijd paraat
Heb je een dip of zit je met problemen? Je moeder is er altijd voor je en je kunt altijd bij haar terecht. Ze luistert naar je en begrijpt je altijd. Heel fijn, vind je ook niet?

Reden 6: moederinstinct
‘Nee, er is niks hoor…’ Het heeft geen zin om iets te verzwijgen tegen je moeder, want ze heeft je altijd door. Ze voelt het als er iets niet helemaal goed zit bij je. Dat is haar moederinstinct!

Reden 7: ze maakt je blij
Soms heb je van die dagen dat je niet lekker in je vel zit of gewoon verdrietig bent. Je moeder weet je dan altijd wel weer op te vrolijken. Is het niet met een lekkere zelfgebakken taart, dan is het wel met een hele dikke knuffel!

Reden 8: ze weet alles!
‘Mam, waar ligt mijn zonnebril? Mam, hoelaat eten we? ‘Ma, ik kan mijn zwarte blouseje nergens vinden.’ Je moeder weet altijd antwoord te geven op al jouw vragen.

Reden 9: she loves you
Een slecht cijfer op school of heb je iets stiekems gedaan wat eigenlijk niet mag? Ze wordt misschien boos, maar wat je ook doet je moeder zal altijd van je blijven houden.

Reden 10: Best Mother Forever
Ze heeft je op de wereld gebracht en je opgevoed. Ze is er voor je als je haar nodig hebt, je kunt met haar lachen, maar ook met haar huilen. We zouden niet zonder ze kunnen! Mama’s are the best!