10 redenen waarom je niet zonder mobiel kunt

Kijk eens rond op straat of op school, wie heeft tegenwoordig geen mobieltje? Veel mensen kunnen niet meer zonder en voelen zich zelfs naakt als ze het niet bij zich hebben. Wij geven 10 redenen waarom mobieltjes zo fijn zijn!

Kijk eens rond op straat of op school, wie heeft tegenwoordig geen mobieltje? Veel mensen kunnen niet meer zonder en voelen zich zelfs naakt als ze het niet bij zich hebben. Wij geven 10 redenen waarom mobieltjes zo fijn zijn!

Reden 1: je vriendinnen altijd op zak
Je kent wel die momenten dat je iets geks meemaakt, net wanneer je alleen bent. Dat moet je direct je vriendinnen vertellen! Gelukkig kan je ze met je mobiel altijd bereiken.

Reden 2: afleiding
Heel gezellig dat die vreemde met je komt kletsen, maar veel te bespreken is er niet. Gelukkig heb jij een mobieltje waar je je mee kunt afleiden.

Reden 3: wekker
De wekker van je mobiel is toch wel het handigst. Nog beter als je gewekt kan worden met je favo liedje!

Reden 4: hoe kom je thuis?
De verjaardag van je vriendin was supergezellig, maar nu weet je niet meer de weg terug! Gelukkig heb jij je mobiel mee om te checken wat de snelste route is… of om mam of pap te bellen!

Reden 5: spiegeltje, spiegeltje aan de wand…
Tuurlijk zijn al die technische snufjes supernuttig, maar dat je je make-up kan checken in de weerspiegeling is ook handy!

Reden 6: social media
Facebook en Twitter checken via de laptop is sooo last year. Met één druk kan je, waar je ook bent, direct zien wat al je vrienden aan het doen zijn. Of laten weten wat je zelf aan het doen bent.

Reden 7: klok
Je hoeft geen horloge meer te dragen voor de functie. Alleen als hippe accessoire!

Reden 8: say cheese!
Met je vriendinnen maak je altijd de leukste en mafste momenten mee. Je pakt snel je mobiel en maakt een foto: nu kan je jezelf op elk moment opvrolijken door de foto’s te bekijken.

Reden 9: muziek
Of je nu thuis, op school of op vakantie bent: heerlijk om je eigen playlist overal te kunnen beluisteren.

Reden 10: altijd bereikbaar
Je zoekt naar je mobiel, maar je kan het niet vinden: lichte paniek! Uiteindelijk bleek het toch in je tas te zitten. Dat gevoel van altijd bereikbaar zijn en altijd iets hebben om te doen, voelt gewoon heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen