De sfeerlichtjes, de gezelligheid met de familie en natuurlijk de cadeautjes onder de boom… We love x-mas! Wij geven jou 10 redenen waarom kerstmis ons helemaal happy maakt.

 

 

 

 

Kerstvakantie
Dit is natuurlijk de beste reden. Dankzij kerst krijgen wij lekker kerstvakantie! Twee weken lang doen waar je zelf zin in hebt… Heerlijk toch?!

Familie
Kerst is een echt moment om samen te zijn met je familie. Je ziet familieleden terug die je al een tijdje niet meer hebt gezien of je gaat gewoon lekker met je ouders wat leuks doen. Altijd gezellig!

Sneeuw
Hoewel we dit jaar geen witte kerst hebben, houden we stiekem nog steeds hoop! Sneeuw maakt alles namelijk tien keer leuker en knusser.

Kerstspecials
Pink jij ook elk jaar weer een traantje weg bij de All You Need Is Love kerstspecial? Geloof ons, je bent niet de enige! Tijdens kerstavond heerlijk wegzwijmelen bij dit programma is het perfecte begin van de kerstdagen.

Kerstinkopen
De weken (of dagen) voor kerst zijn we al druk bezig met de voorbereiding. Er moeten namelijk weer veel cadeautjes worden gehaald, dus dat betekent shoppen tot we er bij neervallen.

Kerstkaarten
De postbode loopt door de straat en je hoort de brievenbus al klapperen… Yes, kerstkaartjes! Deze zijn natuurlijk altijd superleuk om te krijgen en te versturen.

Kerstboom
Wat maakt je huis nu gezelliger dan een kerstboom? Prachtige lichtjes, mooie kerstballen en nog veel meer versieringen. Het liefst willen we dat de kersboom het hele jaar blijft staan.

Cadeaus
Deze reden staat ook zeker in de top 3. Kerst is de perfecte tijd om cadeautjes te geven en natuurlijk te krijgen. Vind jij het ook zo spannend als er een cadeautje onder de boom ligt?

Muziek
All I want for Christmas is youuuuu… Lekker meezingen op alle kerstnummers geeft het ultieme kerstgevoel.

Eten
We love food en met kerst mogen we lekker nog meer eten dan normaal. De hele tafel staat vol met al het eten waar je dol op bent. Mmm, het water loopt ons al in de mond!