One Direction is al een paar jaar superhot. Je ziet en hoort de boys overal voorbij komen en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg. We zouden wel 1000 redenen kunnen bedenken waarom we 1D zo leuk vinden, maar we hebben de 10 leukste uitgekozen!

Reden 1: De liedjes zijn geweldig
De boys hebben het vermogen om je te laten lachen en je soms ook te laten huilen met hun muziek.

Reden 2: Ze zijn grappig
De bandleden voeren regelmatig gekke dansjes op en trekken op het podium elkaars kleding aan. Ja, One Direction houdt wel van een grapje. En wij houden van boys met een flinke dosis humor!

Reden 3: Ze hebben zo hun gekke trekjes
Liam is bang voor lepels, Zayn is gek op spiegels en Louis houdt van meiden die graag worteltjes eten… Jaja, de jongens hebben vreemde trekjes, maar dat maakt ze alleen nog maar leuker!

Reden 4: Ze houden ook van ons
1D loves fans. Hoe druk ze het ook hebben, ze maken toch even tijd om op de foto te gaan met hun fans. Wat zijn ze toch een lieverds!

Reden 5: Ze doen aan goede doelen
In plaats van een luxe opnamestudio en dure camera’s, kozen de jongens ervoor om de clip van het nummer One Way Or Another zelf op te nemen. Het geld dat ze hiermee bespaarden, ging naar een goed doel.

Reden 6: Ze matchen
Wij houden van jongens met een goede kledingsmaak! En hoewel Niall, Harry, Liam, Zayn en Louis allemaal hun eigen stijl hebben, matcht hun kleding altijd perfect.

Reden 7: Best friends
De jongens hebben elkaar niet zelf uitgezocht, toch is het een hechte vriendengroep! De boys zijn heel veel samen en hebben altijd fun met elkaar.

Reden 8: Ze zijn Brits
De boys van One Direction bewijzen maar weer eens dat een Brits accent supersexy kan zijn. En Britten zijn echte gentlemen!

Reden 9: Ze zouden je buurjongens kunnen zijn!
Iedereen is gek op ze, toch zijn de One Direction-boys heel normaal gebleven. Ze zouden zomaar je buurjongens kunnen zijn!

Reden 10: Ze zijn knap
We hoeven het eigenlijk niet eens te zeggen. Dat ze er leuk uitzien weet je natuurlijk! Maar het is wel een heel goede reden om ze zo leuk te vinden.

Ben jij eigenlijk wel een echte directioner? Doe hier de test!