10 redenen waarom we niet zonder Facebook kunnen

Waar is iedereen en wat zijn ze op dit moment aan het doen? Je kunt het allemaal lezen op Facebook. Zouden we nog zonder kunnen? Echt niet! En wij vertellen je waarom.

Waar is iedereen en wat zijn ze op dit moment aan het doen? Je kunt het allemaal lezen op Facebook. Zouden we nog zonder kunnen? Echt niet! En wij vertellen je waarom.

Reden 1: altijd op de hoogte
Je nicht is een paar dagen in Parijs, je crush zit in de Franse les en je tante is een lekkere taart aan het bakken. Je bent altijd van alles en iedereen op de hoogte, handig!

Reden 2: wat doe jij?
Heb je iets leuks meegemaakt of heb je een dikke voldoende voor een toets gehaald? Ook jij kunt het allemaal delen met je vrienden en familie op Facebook.

Reden 3: celebs
Niet alleen wij zitten op Facebook, de celebs ook! Selena Gomez, Taylor Swift en One Direction zijn allemaal te volgen en posten wekelijks nieuwe dingen. Zo weet je altijd waar jouw idool mee bezig is.

Reden 4: you’re invited
Geen uitnodigingen versturen via de post of per mail, het kan gewoon via Facebook! Maar laat het niet zo uit de hand lopen als Project X…

Reden 5: familie & vrienden in het buitenland
Heb je tijdens je vakantie vrienden gemaakt of is je BFF naar het buitenland verhuisd? No problem! Facebook is internationaal en daarom kun je altijd contact houden met iedereen over de hele wereld.

Reden 6: tijd om te lachen
Verveel jij je in de pauze of in de bus onderweg naar huis? Check dan Facebook want daar komen altijd de leukste filmpjes en grappigste foto’s voorbij! Zo heb je altijd iets om over te praten met je friends.

Reden 7: like + share = win!
Op Facebook kun je aan leuke winacties meedoen en kun je gave prijzen winnen. Altijd leuk als je een mooi pakketje of een lekker weekendje weg wint en dat alleen omdat je op de like-button hebt geklikt!

Reden 8: new friends
Een vriend van een vriend van de neef van je BFF; snap je het nog? Door Facebook kun je via via nieuwe mensen ontmoeten. Misschien kom je op deze manier wel in contact met een superleuke jongen!

Reden 9: chatten
MSN gaat stoppen…But no sad faces, want we kunnen gewoon verder chatten op Facebook! Zo kun je nog steeds uren online kletsen met je boyfriend.

Reden 10: Girlz! @ Facebook
En je kunt natuurlijk de allerleukste pagina in de gaten houden, namelijk Facebook.com/GirlzNL! Hier vind je het laatste nieuws over celebs, de leukste video’s en de vetste winacties. See you at Facebook!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen