20 november is de dag waar we allemaal naar uitkijken; de release van the Hunger Games: Catching Fire! We moeten nog even geduld hebben, maar wij vertellen je alvast waarom we zo uitkijken naar deze nieuwe film!

Spannend
Het tweede deel van The Hunger Games is nog spannender als het eerste deel. Zouden Katniss en Peeta dit keer ook ongedeerd uit de strijd komen? We wachten af…

Knappe boys
In de nieuwe film van The Hunger Games zijn er ook genoeg mooie boys te zien. Dit keer kunnen we niet alleen wegzwijmelen bij Peeta en Gale, ook de nieuwe personages Finnick en Gloss zien er supergoed uit!

 

Lees ook: Nieuwe hunk in the Hunger Games 2 met pijl en boog.

Katniss Everdeen
Katniss is een enorm stoere chick. Wij kunnen dus niet wachten om haar weer in actie te zien!

Avondje uit
Een nieuwe film betekent natuurlijk weer een avondje uit! Gezellig met je vriendinnen of misschien zelfs met je crush naar de bioscoop. Superleuk toch?

Benieuwd
Het eerste deel van The Hunger Games was al helemaal geweldig, dus wat zou het tweede deel ons brengen? We zijn zo benieuwd dat we hopen dat het heel snel 20 november is.

Romantiek
Ook de romantiek ontbreekt niet in Catching Fire. Voor welke boy zou Katniss gaan? Is ze echt verliefd op Peeta of is Gale haar droomjongen?

Nieuwe personages
Een nieuwe film betekent ook nieuwe personages! Deze film zien we enorm veel nieuwe personages langskomen die voor de nodige spanning zorgen.

Kostuums
De kostuums in Catching Fire zijn echt ongelooflijk. Er zijn al enkele sneak peeks vrijgegeven en in de film ziet het er nog tien keer beter uit. Wij zijn in ieder geval megajaloers op de jurken van Katniss.

Beter dan de eerste
Doordat sommige geluksvogels de film al hebben mogen bekijken, horen we van verschillende kanten dat deze film nog beter is dan de eerste. Is dat wel mogelijk? Volgens de filmexperts zeker wel!

Trailer
De trailers van Catching Fire zien er fantastisch uit. Vooral de allerlaatste trailer gaf ons kippenvel. Nog een weekje wachten girls!!

Check hier de laatste trailer van Catching Fire!