Girls zijn over het algemeen veeeel netter dan boys. We spugen niet op de grond en kammen netjes ons haar, maar dat wil niet zeggen dat jouw kamer er ook altijd keurig uitziet. Lees snel verder en find out welke tien smerige dingen iedere girl in haar kamer heeft.

#1. Klokhuizen
Een appel is natuurlijk supergezond en lekker, maar dat klokhuis even naar de prullenbak slepen… Pfoeh, dat is je echt te veel moeite.

#2. Gebruikt maandverband
Als je ongesteld bent heb je echt nergens zin in. Dingen opruimen is dan ook niet je prioriteit. Prima dat jij je kamer een week lang verwaarloost, maar het maandverband van gisteren ligt nog steeds op je bureau. Iehl!

#3. Beschimmeld brood
Of nou ja, onder een grote deken van schimmels lijkt het ergens nog een klein beetje op brood. Ergens vaag kun je nog herinneren dat je je broodtrommel een paar weken geleden onder je bed gelegd hebt, maar je was helemaal vergeten dat er nog een boterham met pindakaas in zat…

#4. Vieze onderbroek
Onderbroeken wassen zichzelf niet. Vandaar dat je af en toe een paar vieze exemplaren onder je bed vindt. Nu weet je wel waar die muffe lucht vandaan komt.

#5. Natte tissue
Gadverdamme die tissue onder jouw kussen was nog nat!

Lees ook: 6 lifehacks om je kamer netjes te houden

#6. Stofbal
In de hoek van je kamer ligt een grote baal met stof. Hoe lang is het eigenlijk geleden dat je je kamer gestofzuigd hebt?

#7. Zilvervisjes
Op jouw kamer ben je nooit alleen. Je hebt namelijk superveel kleine huisdiertjes. Stofmijt en zilvervisjes waken over je als je slaapt. Zo gezellig! Or not?

#8. Modderschoenen
Gisteren heb je met je hond gewandeld in het bos en dat is te zien aan je vieze schoenen naast je bed.

#9. Gebruikte wattenstaafjes
Wattenstaafjes zijn superhandig om je make-up mee bij te werken en om je oren schoon te maken. In jouw kamer doen ze het ook goed als decoratie op de vloerbedekking.

#10. Lege chipszakken
De chipszakken aan het eind van je bed zijn helemaal leeg. Zelfs de laatste kruimels heb je eruit gelikt. Maar weggooien… dat kost je echt te veel moeite. Dat doe je morgen wel. Of volgende week. Je gaat eerst even een nieuwe zak pakken.

Lees ook: Hoe houd je je bureau nice and clean?