Je BFF en jij zijn altijd samen en hebben de grootste lol. Maarre… hoe weet je nou zo zeker dat jullie echt forever zijn? Door deze 10 tekenen te checken of course!

#1. Jullie hebben inside jokes die niemand anders begrijpt.
Niemand snapt wat er zo hilarisch is, maar je BFF en jij liggen he-le-maal dubbel.

#2. Zelfs als jullie een tijdje minder met elkaar omgaan, gaat er niets mis.
Ga je een tijdje wat meer om met andere meiden, bijvoorbeeld omdat je bij ze in de klas zit of jullie een hobby delen? Geeft niets, want uiteindelijk blijkt toch altijd dat je maar één echte BFF hebt.

#3. Jullie kunnen ruziemaken.
Soms botsen jullie keihard, maar uiteindelijk maken jullie het altijd weer goed. Jullie vriendschap wordt zelfs alleen maar beter, omdat jullie je irritaties niet opkroppen.

Lees ook: 10 dingen die je BFF en jij een keer gedaan moeten hebben

#4. Je weet niet eens meer wanneer jullie elkaar precies leerden kennen.
Was het op de peuterschool of toch in de zandbak dat jullie elkaar voor het eerst zagen? Jullie hebben geen flauw idee meer, maar één ding is zeker: jullie gaan way back.

#5. Je kunt haar altijd bellen.
Ook als het drie uur ’s nachts is of ze op eerste date is met haar crush. Ze is niet heel blij met je dan, maar ze zal je altijd helpen. Want tja, jullie zijn nu eenmaal BFF’s.

#6. Jullie komen altijd voor elkaar op.
Is iemand gemeen tegen je vriendin? Dan krijgt diegene met jou te maken!

#7. Ze weet precies wat je wel en niet lust.
Dat broodje kroket bestelt ze dus echt niet voor jou in de kantine, want ze weet best dat jij veel liever een panini hebt! Omgekeerd weet jij precies welk snoepgoed zij wel en niet lekker vindt.

#8. Ook als jullie nietsdoen is het gezellig.
Wat jullie gaan doen als jullie de volgende keer afspreken? Géén idee. Het maakt ook niet uit, want jij en je BFF hebben altijd een awesome tijd. Ook als jullie gewoon samen op de bank hangen.

#9. Je mag in haar telefoon kijken.
Sterker nog, je kent haar schermcode uit je hoofd. Er staat toch niets in haar phone wat jij niet allang weet. Alle spannende appjes van haar crush stuurt ze namelijk meteen door.

#10. Jullie hebben een liedje.
Wie zegt dat een love song alleen voor stelletjes is? Jullie hebben een best friends song en je kunt maar beter niet in de buurt zijn als die op de radio komt, want dan blèren jullie keihard mee. Inclusief fout dansje.

Lees ook: 10 tips om de beste BFF ever te zijn