Selena Gomez, Gigi Hadid, Ed Sheeran, Ellie Goulding… Ze zijn allemaal BFF’s van Taylor Swift. En dat is niet voor niets, want Taylor is misschien wel de leukste BFF van heel Hollywood. Wil jij net zo’n leuke vriendin zijn als Tay-Tay? Check dan snel deze 10 tips!

#1. Fun
Taylor is super grappig en doet veel leuke dingen met haar BFF’s. Wil jij net zo fun als T-Swift zijn? Doe dan tijdens de kerstvakantie extra veel leuke dingen me. Ga bijvoorbeeld samen cupcakes of koekjes bakken, just like Taylor!

#2. Spontaan
Taylor heeft laatst in een interview gezegd dat ze nog spontaner wil worden! Dat is niet voor niets, want het is superleuk om iemand te verrassen. Ga zomaar langs bij je vriendin of koop een cadeautje. Wedden dat jullie vriendschap een enorme boost krijgt?

#3. Eerlijk
Ook is Taylor supereerlijk tegen haar friends. Probeer altijd eerlijk te zijn, ook al is het soms niet wat je BFFwil horen. Daar hebben jullie uiteindelijk het meest aan.

Lees ook: 10 tekenen dat jij en je BFF echt forever zijn

#4. Luisteren
Probeer het niet altijd over jezelf te willen hebben, maar ook goed naar je BFF te luisteren. Volgens Taylor is haar squad zo hecht, omdat ze altijd echt probeert te luisteren naar Emma Stone, Cara Delevingne en Gigi Hadid.

#5. Overal aan denken
Taylor zegt zelf dat ze altijd verjaardagkaarten bij zich heeft, voor het geval er iemand jarig is. Super sweet! Je kunt natuurlijk niet overal aan denken, maar probeer dingen die voor je BFF belangrijk zijn wel te onthouden. Heeft ze bijvoorbeeld een supermoeilijk toets? App haar hoe het gegaan is.

#6. Advies
Selena Gomez heeft gezegd dat ze voor advies altijd Tay-Tay belt. Geef jij ook advies aan je BFF? Ze zal het zeker waarderen.

Lees ook: 10 dingen die jij en je BFF een keer gedaan moeten hebben

#7. Nooit jaloers
Taylor zegt dat ze nooit jaloers is als een vriendin een prijs wint en zij niet. Friendship is belangrijker dan winnen. Nooit jaloers zijn is natuurlijk lastig, maar probeer het in elk geval niet te laten merken aan je bestie.

#8. Aan haar kant staan 
Het is belangrijk dat je BFF weet dat je haar altijd zult steunen en aan haar kant staat. Taylor kiest supervaak de kant van haar vriendinnen, zeker als het om boys gaat. Zo ook bij Jelena: Taylor koos meteen Selena's kant in plaats van Justins .

#9. Lief
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je lief bent tegen je BFF. Geef haar bijvoorbeeld eens een extra complimentje, of breng chocolade-ijs als ze liefdesverdriet heeft!

#10. Noodsituaties
Zorg dat je er bent bij emergencies, ook als het soms wat minder leuk is. Als jij dit voor je BFF doet, doet ze het zeker weten ook voor jou! Taylor is zelfs een keer teruggevlogen van vakantie omdat een vriendin haar nodig had.

Lees ook: 10 tekenen dat je BFF en jij uit elkaar gegroeid zijn