Mag jij deze vakantie een meidenavond organiseren van je ouders? Gezellig! Zo’n leuke avond heeft natuurlijk wel een goede voorbereiding nodig. Hieronder tips voor de perfecte avond met je girls!

Tip 1: Eerst de voorbereiding, dan de rest
Zorg voor een goede voorbereiding. Geef op tijd door aan je vriendinnen wanneer je de meidenavond houdt. Bespreek je avond goed met je ouders, zodat je zorgeloos je avond in kan en maak een lijst met dingen die je nodig hebt.

Tip 2: Inkopen doen
Zo’n meidenavond is niet altijd goedkoop. Vraag daarom je vriendinnen om een bijdrage zodat jij inkopen kunt doen. Nog goedkoper? Laat je vriendinnen spullen van thuis meenemen.

Tip 3: Lekkere muziek
Muziek kan op zo’n gezellige avond niet ontbreken. Maak daarom van te voren cd’s die je ’s avonds kunt draaien. Kun je je iPod of phone in je geluidsinstallatie stoppen? Zorg dan dat hier genoeg nummers op staan voor de hele avond. Kunnen jullie er ook nog eens een lekkere meezing-avond van maken!

Tip 4: Truth or Dare
Bij dit spel wordt moet je omstebeurt kiezen voor truth or dare. Kies je voor truth, dan moet je een vraag naar waarheid beantwoorden. Je kunt vragen stellen als: Met hoeveel jongens heb jij gezoend? Wat was je meest genante moment? Bij dare krijg je een opdracht die je niet mag weigeren. Bedenk de gekste opdrachten zoals, vraag aan de buurjongen of je een boxer mag lenen.

Tip 5: Gezellig bakken
Het is leuk om gezellig samen cupcakes te maken in de keuken en daarna te snoepen van het deeg. Ondertussen kunnen jullie lekker kletsen over school en boys.

Tip 6: Scavenger hunt
Wil je actie deze avond? Doe dan dit spel! Dit is een speurtocht waarbij je in twee groepen wordt verdeeld. Iedere groep krijgt dezelfde lijst mee met opdrachten die van tevoren zijn bedacht, zoals doe de polonaise met vijf onbekende mensen of ga op de schouders van een jongen zitten. Als je de opdrachten hebt voltooid, moet je hier een foto van maken als bewijs.
Wie heeft het snelst de lijst afgewerkt?

Tip 7: Beautyavond
Leg jou en je vriendinnen deze avond in de watten. Doe een lekker maskertje met komkommers op jullie ogen, lak jullie nagels met een nieuwe kleur en vlecht elkaars haar. Wat ook grappig is om te doen is om elkaar geblinddoekt op te maken. Durf je daarna nog in de spiegel te kijken?

Tip 8: Film kijken
Lekker samen gillen en achter je kussen kruipen bij een goede thriller. Of juist hard huilen en niet genoeg tissues hebben bij een superromantische film. Zorg voor genoeg kussens en zet de popcorn maar klaar op tafel voor een filmmarathon.

Tip 9: Nooit heb ik ooit…
Bij dit spel stel je de vraag: Nooit heb ik ooit… iets geleend van een vriendin maar nooit teruggebracht? Heb je dit wel gedaan, dan moet je een handje vol ch ips opeten. Verzin zoveel mogelijk vragen en speel het spel tot jullie helemaal vol zitten van de chips. Dat wordt fun!

Tip 10: Strike a pose
Lekker gek doen met je friends en je kleden als echte modellen; maak een catwalk in de kamer en doe alsof je Doutzen Kroes bent. Neem ondertussen leuke en gekke foto’s van elkaar. Dan kun je de volgende ochtend heel hard lachen als jullie ze terug kijken!