Het vriest buiten nog niet eens, maar jij zit al in je warme snuggie op de bank te rillen. Het liefst blijf je de hele dag binnen zitten bij de verwarming. Brrr, je bent een echte koukleum. Benieuwd wat je eraan kunt doen? Check het hier!

#1. Thee, thee en nog eens thee
Of koffie of cappuccino, dat mag ook. Als het maar iets warms is. Het is lekker en het warmt je lichaam ook nog eens op: twee vliegen in een klap!

#2. Dikke warme sokken
Je weet wel, van die lekkere fluffy sokken. Die zijn perfect als je koude voeten hebt. Ze zijn lekker zacht en maken je voeten in no time warm.

#3. Kleed je in laagjes
Wanneer het koud is, is het slim om veel kleren te dragen. Een lekker warme trui met een bloesje eronder bijvoorbeeld. Als je het echt ijskoud hebt, kun je ook nog thermoskleding aandoen, dat houdt je extra warm.

#4. Elektrisch deken
Je kent het vast wel: je kruip in je bed, maar dat is ijskoud. Argh! Gelukkig bestaan er elektrische dekens. Leg deze onder je hoeslaken, zet hem 30 minuten voordat je gaat slapen aan en je kruipt in een heerlijk voorverwarmd bedje. Vergeet hem niet uit te zetten, want dat kan gevaarlijk zijn!

#5. Fleecedekens
Zoals in de intro al is gezegd: your snuggie is your best friend! Kruip lekker onder een dekentje en je krijgt het zo weer warmer.

Lees meer: 9 tips om je ongesteldheidskwaaltjes te overlevenΒ 

#6. Pyjama
Het is natuurlijk niet fijn als je in een ijskoude pyjama je bed in moet stappen. Hang je PJs daarom over de verwarming. Zo stap je lekker in een warme pyjama als jij je om gaat kleden!

#7. Beweeg
Hoe verleidelijk het ook is: van de hele dag op de bank zitten krijg je het niet warmer. Ga touwtjespringen of doe een andere workout om het weer lekker warm te krijgen.

#8. Kruik
Een kruik is een heerlijke verwarming om bijvoorbeeld je buik op te warmen. Wanneer je het koud hebt, pak je gewoon even wat warm water en vul je jouw kruik.

#9. Tocht
Zorg ervoor dat alle kieren in je huis dicht zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen met oude handdoeken of tochtstoppers. Je wilt tenslotte niet dat er koude lucht het huis binnen komt waaien. Brrr.

#10. Koken of bakken
Spendeer de middag in de keuken! Bak die lekkere brownies en zet de oven open nadat ze klaar zijn. Zo komt de warme lucht uit de oven je huis in.

Lees meer: Win kaartjes voor Demain Tout Commence