Dacht jij dat patatje joppie al een gekke chipssmaak was? Dan heb je deze smaken nog niet gezien! Zeewier, kaneel of geroosterde os… Welke zou jij willen proberen?

#1. Kaneel en suiker – Amerika, limited edition
In de winter van 2013 liet Pringles in Amerika zijn zoete kant zien. Je kon toen namelijk chips in de smaak ‘kaneel en suiker’ kopen. How sweet!

#2. Blueberry – China
En nog een chips voor zoetekauwen: in China verkopen ze de smaak blueberry. Wij hebben de bessen toch liever in ons muffins, denken we.

#3. Krab – Oekraïne, Kazachstan of Rusland
Houd je van krab en chips? Dan moet je toch eens naar Rusland, Oekraïne of Kazachstan. Daar worden deze smaken namelijk gecombineerd.

Lees ook: 12 gekke KitKat-smaken

#4. Zeewier – Thailand
In Azië houden ze van zeewier. Zelfs zo veel, dat het in Thailand in de chips belandt…

#5. Borsch – Japan
Borsch is een bietensoep uit Oekraïne. Op zich al niet het meest logische ingrediënt voor chips, maar al helemaal niet als die verkocht worden in… Japan! Het hoort bij de serie ‘Europese smaken’. Crazy shizzle dit!

#6. Mac and Cheese – VS
Tja, in Nederland hebben we patatje joppiesaus, dus misschien is het helemaal niet zo gek dat ze in de VS hun favo gerecht ook hebben omgetoverd tot chips. 

Lees ook: 9 gekke Pepsi-smaken

#7. Munt – India
Heb je flink van de knoflookchips gegeten? Dan kun je in India gewoon verder eten aan de muntchips. Goed voor een frisse adem!

#8. Octopus – Japan
Japanners zijn zo dol op zeedieren dat ze ze ook in hun chips stoppen. Zo kun je tijdens een tripje naar Japan chillen met inktvischips…

#9. Dille en augurk – VS
Dille en augurk… het klinkt als een bijzondere combi. En dan schijnt-ie ook nog eens superzuur te smaken. Hoe yummy.

#10. Geroosterde os – Groot-Brittannië
In Wales is een chipsbedrijf superberoemd geworden met hun chips die smaken naar geroosterde os. Blijkbaar is het echt een gat in de markt.

Lees ook: 8x gekke Starbuckssmaken