Heb jij een tweelingzus- of broer? Dan is de kans heel groot dat jullie deze dingen herkennen!

#1. Jullie worden altijd ‘de tweeling’ genoemd

‘Wie gaan er mee vandaag? Britt, Lily, Anouk, Juul, oh en de tweeling!’ Soms wel irritant, maar voor de meeste mensen blijkt dit gewoon easier te zijn.

#2. Jullie maken vaak elkaars zinnen af

Meestal niet eens expres. Jullie voelen elkaar gewoon aan!

#3. Wie van jullie is ouder??

Wanneer jullie (of één van jullie) nieuwe mensen ontmoeten wordt er standaard gevraagd wie er ouder is. Why? Niemand weet het.

Lees ook: 11x dit herkennen alle dorpsmeisjes

#4. Iedereen haalt jullie always door elkaar

Jup… Zelfs jullie ouders hebben er soms moeite mee!

#5. Jullie belanden wel eens in awkward situaties…

Jij en je twin hebben natuurlijk jullie eigen leven, en vaak ook andere vrienden. Soms beginnen de meest random mensen daarom in één keer een verhaal tegen je te vertellen, terwijl je ze nog nooit hebt gezien. Woops! Dit is waarschijnlijk niet voor jou bedoeld…

#6. Jullie reageren op elkaars naam

Omdat mensen jullie vaak niet uit elkaar kunnen houden reageer je ook maar op je twins naam, dat is makkelijker voor iedereen.

#7. Je neemt het altijd voor de ander op

Ook al heeft heeft je twin geen gelijk. Tenminste, als er andere mensen in de buurt zijn dan… Eén op een vertellen jullie elkaar altijd de waarheid.

Lees ook: 10x onze favoriete RUMAG quotes

#8. Iedereen wil altijd een foto van je twin zien

‘Oh! Maar hoe ziet je broer/zus er dan uit?! Lijken jullie veel op elkaar? Laat eens zien!’ Mensen zijn hier altijd héél benieuwd naar.

#9. Zoek de verschillen

Als je twin er ook is moeten jullie standaard even naast elkaar gaan staan, zodat iedereen de 10 verschillen kan zoeken. ‘Hé! Jij hebt sproetjes en zij niet! En jouw neus is groter!’ Thanks…

#10. Hoe is het om een tweeling te zijn?

Dit is ook een populaire vraag. En eigenlijk heb je geen idee, want je weet helemaal niet hoe het is om niet-tweeling te zijn. Je bent gewoon gewend dat je twin er altijd voor je is.

Lees ook: wat is jouw stijl – flower power! en test ook: ben jij een goede vlogger?

Beeld: 123RF