In Nederland kun je sinds kort de McFlurry Oreo bestellen, maar zou jij ook een McFlurry met groene thee bestellen? Of een McFlurry met ananas en Oreo’s? In het buitenland kan dat gewoon! Lees snel verder voor de 10 gekste McFlurry smaken ter wereld.

#1. Kauwgom

Houd je van kauwgom? Dan moet je naar Australië, want daar wordt een McFlurry met kauwgomsmaak verkocht. Helaas voor de kauwgomliefhebbers zit er geen echte kauwgom in het ijsje. De McFlurry wordt gemaakt door mini-marshmallows door het ijs te mixen en daar een siroop met kauwgomsmaak aan toe te voegen. Apart…

#2. Pindakaas

In Amerika smeren ze pindakaas niet alleen op hun brood, ze mixen het ook met chocoladestukjes door hun McFlurry.

#3. Daim

De Daim-chocola ken je misschien wel van Ikea, waar deze repen verkocht worden. In Zweden is deze chocola met stukjes caramel zo populair dat hij zijn eigen McFlurry heeft gekregen. Niet alleen de Zweden, ook veel Nederlanders vinden dit een goede combi. Op internet zijn verschillende petities te vinden om de McFlurry Daim ook naar Nederland te halen.

Lees ook: Top 10 gekke ijssmaken

#4. Toblerone

Ook Zwitserland heeft zijn eigen chocolade. Er is nog geen petitie gestart om de McFlurry Toblerone naar Nederland te halen, maar dat komt vast niet omdat het niet goed zou smaken.

#5. Groene thee

Japan is natuurlijk het land van de groene thee en dat is te merken aan hun aanbod McFlurry’s. Naast de gebruikelijke M&M’s kun je hier namelijk ook een McFlurry met groene thee bestellen. Omdat je van alleen thee een heel waterig ijsje zou krijgen, wordt deze eerst ingedikt tot een dikkere, knalgroene siroop. Die gaat vervolgens door je McFlurry.Om het extra lekker te maken, kun je er ook stukjes Oreo bij krijgen.

#6. Ananas en Oreo

Girls die van ananas en Oreo houden, moeten naar Columbia. Daar zitten deze twee ingrediënten namelijk samen in één McFlurry. Zou dat een goede combi zijn?

#7. Durian

Ken je de durian? Deze vrucht groeit in Azië en stinkt zo erg dat het in veel hotels verboden is om er een mee te nemen naar je hotelkamer. Dat hield ze in Singapore niet tegen om er een McFlurry mee te maken. Eenmaal in stukjes gesneden smaakt de durian namelijk wel heel lekker.

#8. After eight

You love it or hate it: after-eightchocola. Deze donkere chocola is gevuld met mint en wordt in Engeland ook door de McFlurry gemixt.

Lees ook: 12 gekke KitKat-smaken

#9. Rode bonen

Bonen zijn niet voor niets het meest gegeten eten in Chili. Ze zijn daar zelfs zo gek op rode bonen dat ze door de McFlurry gaan. Mocht je één portie bonen niet genoeg vinden, kun je een dubbele portie door je ijsje bestellen…

#10. Cornflakes

Houd jij ook zo van cornflakes bij je ontbijt? In Mexico maken ze het nog lekkerder. De cornflakes van McDonalds hebben niet alleen een laagje van chocola, ze gaan ook door de McFlurry! Het is overigens niet de bedoeling dat je deze McFlurry als ontbijt eet, de Mexicanen vinden cornflakes ook heel lekker als snack.