Twitter is nog steeds een grote hype en zorgt ervoor dat we ons nooit hoeven te vervelen. Natuurlijk is je dag niet compleet zonder een paar supergrappige tweets. Volg snel deze grappige twitteraccounts als jij ook gek bent op lachen!

@funnyoneliners
Ben jij ook fan van gevatte opmerkingen? Dan kun je zeker lachen om al deze tweets!

@girlposts
Deze twitter is geschikt voor alle girls. Dit account staat vol met herkenbare tweets die alleen wij meiden snappen!

@RelatableQuote
Fat Amy van Pitch Perfect is supergrappig en gelukkig voor ons heeft ze een twitteracount! Volg haar snel als je haar funny tweets niet wilt missen.

@eCardsForGirlz
Nog een twitteracount voor girls! Deze grappige eCards zijn een grote hit op internet en maken je gegarandeerd aan het lachen.

@Lord_Voldemort7
Lord Voldemort leeft nog! Nou ja, op twitter dan. Hij is niet het meest vrolijke karakter op twitter maar dat maakt hem alleen maar grappiger.

@OhWonka
Willy Wonka van Sjakie En De Chocoladefabriek was nog nooit zo funny. Zijn tweets zijn sarcastisch Γ©n hilarisch. Volgen dus!

@big_ben_clock
Dit is waarschijnlijk de meest simpele twitteracount ooit. Dit is namelijk de Big Ben die elk uur even van zich laat horen door de klok te slaan. Heel flauw maar supergrappig.

@AlanHungover
Ken je Alan nog van The Hangover? Zijn personage heeft natuurlijk ook Twitter en hij is net zo grappig als in de film. Snel followen dus!

@AnnaKendrick47
Anna Kendrick is natuurlijk de grote ster van Pitch Perfect. Niet alleen in de film heeft ze humor maar in real life is deze actrice ook heel funny. Check snel haar account!

@F1rstWrldPrblms
Klagen is soms heel erg fijn, ook als we het stiekem helemaal niet zo moeilijk hebben. First World Problems tweet allerlei (luxe)problemen die heel herkenbaar zijn.