Is jouw bureau ook altijd een groot rommeltje? Clean it up en vervang de rommel door een (of meerdere!) van deze bureauaccessoires. Superleuk toch?

#1. Cactussen
Gaan planten bij jou altijd dood? Dan zijn cactussen dé optie. Je hoeft ze namelijk bijna nooit water te geven, dus je hoeft er niet iedere dag aan te denken. Superhandig toch! En ze zien er ook nog eens cute uit.

Ikea, 3 stuks €4,99

#2. G…IRLZ
De G van GIRLZ! Deze letterlamp van de HEMA kun je zelf oppimpen met leuke verf of washitape, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon lekker wit laten. Wat je er ook mee doet, hij staat sowieso superleuk op je bureau.

HEMA, €5,-

#3. Vaas
Krijg je het zelfs voor elkaar om cactussen dood te laten gaan? Dan is deze vaas misschien wel iets voor jou! Je hebt dan in ieder geval een cactus op je bureau staan en je kunt er lekker nepbloemen indoen (die nooit verrotten, jeej!)

HEMA, €10,-

#4. What to do?
Met dit leuke To Do lijstje vergeet jij nooit meer iets! Handig en het ziet er ook nog eens leuk uit op je desk!

HEMA, €2,50

#5. Alles in één
Deze bureauset is superhandig! Je hebt alles bij elkaar: een schaar, een nietjesmachine, een plakbandhouder, paperclips, name it en het zit erin. Handy!

HEMA, €3,-

#6. Pastel pennen
Soms moet je jezelf er gewoon even aan herinneren om jezelf te zijn, of dat je best eens mag wegdromen. Deze cutie pennen in pasteltintjes hebben alle vier een andere tekst die je af en toe een oppepper geven!

HEMA, €4,-

#7. Opbergen maar
Heb jij ook zoveel GIRLZ overal liggen? Misschien is deze metalen bak dan wel iets voor jou! Handig voor al die magazines en het ziet er meteen een stuk opgeruimder uit!

H&M Home, €19,99

#8. Picture perfect
In dit leuke mintgroene fotolijstje kun je jouw leukste foto met je lover kwijt of natuurlijk eentje van jouw besties. Het kleurtje valt lekker op en staat vast top op jouw bureau!

H&M Home, €7,99

#9. Ananas
Deze ananas ziet er niet alleen supercute uit, hij is ook nog eens praktisch! Er zit namelijk een kaarsje in. Hoe leuk is dat? Vind je wit een saaie kleur? Hij is er ook in het goud, zilver en zwart!

H&M Home, €5,99

#10. Take notes
Ook al heb je misschien al een hele verzameling, notitieboekjes kun je nooit genoeg hebben! Als je deze leuke van de HEMA ziet, ben je vast meteen verliefd. Och, nog eentje kan geen kwaad…

HEMA, €3,-