girlfriend land vriendinnen nodig zomervakantie te doen eerste keer middelbare school

10x leuke dingen om te doen in de zomervakantie

Jaaaaaa! Eindelijk is het dan zo ver: zomervakantie. Natuurlijk heb je er het hele jaar naar uitgekeken, maar stiekem kun je je tijdens zo’n lange vakantie best eens vervelen. Don’t worry, met deze tips heb jij een supertijd!

Jaaaaaa! Eindelijk is het dan zo ver: zomervakantie. Natuurlijk heb je er het hele jaar naar uitgekeken, maar stiekem kun je je tijdens zo’n lange vakantie best eens vervelen. Don’t worry, met deze tips heb jij een superleuke tijd!

#1. Houd een kledingruil

Heb jij ook een stapel miskopen in je kast liggen? Misschien staan ze je vriendinnen wel prachtig! Gooi alles wat jullie niet meer dragen op een hoop en kies om de beurt een artikel uit. Wedden dat jij met een prachtige nieuwe garderobe naar huis gaat? Na het ruilen houden jullie een fotoshoot, uiteraard in jullie nieuwe outfits.

#2. Bingewatch zoals in een echte bioscoop

Waarom zou je naar de bioscoop gaan als je het thuis ook kan? Doe de gordijnen dicht, maak een grote schaal popcorn en kijk alle leuke films die het afgelopen jaar zijn uitgekomen, maar jij nog niet hebt gezien. Achter elkaar of course!

#3. Begin een blog

Veel girls willen graag een eigen blog, maar komen daar tijdens het drukke schooljaar niet aan toe. De zomervakantie is dé kans om eindelijk te beginnen. Registreer je, maak een mooie lay-out en deel al je gedachten met de wereld.

#4. Picknick

Schijnt het zonnetje? Ga dan picknicken! Maak een lijstje met recepten en duik ’s ochtends de keuken in. ’s Middags gaan jij en je vriendinnen heerlijk relaxen op een kleedje!

#5. Pimp je kamer

Dit is het moment om al die leuke Pinterest-ideeën uit te proberen. Maak een moodboard, zorg voor genoeg knutselspullen en ga los!

#6. Eet een recordaantal ijsjes

Het is warm en de winkels liggen vol met het heerlijkste ijs. Need we say more?

#7. Begin een moestuin

Heb je nog een stukje tuin over? Begin dan je eigen moestuin. Overdag ben je lekker buiten bezig en ’s avonds eet jij groenten of fruit uit eigen tuin!

#8. Verzin een challenge

Als je veel tijd over hebt, kun je ook een challenge voor jezelf verzinnen. Skateboarden, fotograferen of een nieuwe sport leren: het maakt niet uit wat je doet, zolang je het maar leuk vindt en er goed in wilt worden.

#9. Tover je huis om tot een disco

Maak een zonnige afspeellijst en zet het volume op 10. De party is bij jou vandaag!

#10. DIY erop los

Heb je nog een aantal leuke DIY’s op jouw lijstje staan die je wilt maken? Dan is de zomervakantie daar het perfecte moment voor. Koop de Action leeg en ga aan de slag met alle knutselspullen.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat ga jij doen deze zomervakantie?

Gerelateerde artikelen