Jaaaaaa! Eindelijk is het dan zo ver: zomervakantie. Natuurlijk heb je er het hele jaar naar uitgekeken, maar stiekem kun je je tijdens zo’n lange vakantie best eens vervelen. Don’t worry, met deze tips heb jij een supertijd!

#1. Houd een kledingruil
Heb jij ook een stapel miskopen in je kast liggen? Misschien staan ze je vriendinnen wel prachtig!  Gooi alles wat jullie niet meer dragen op een hoop en kies om de beurt een artikel uit. Wedden dat jij met een prachtige nieuwe garderobe naar huis gaat? Na het ruilen houden jullie een fotoshoot, uiteraard in jullie nieuwe outfits.

#2. Bingewatch zoals in een echte bioscoop
Waarom zou je naar de bioscoop gaan als je het thuis ook kan? Doe de gordijnen dicht, maak een grote schaal popcorn en kijk alle leuke films die het afgelopen jaar zijn uitgekomen, maar jij nog niet hebt gezien. Achter elkaar of course!

#3. Begin een blog
Veel girls willen graag een eigen blog, maar komen daar tijdens het drukke schooljaar niet aan toe. De zomervakantie is de uitgelezen kans om eindelijk te beginnen. Registreer je, maak een mooie lay-out en deel al je gedachten met de wereld.

#4. Picknick
Schijnt het zonnetje? Ga dan picknicken! Maak een lijstje met recepten en duik ’s ochtends de keuken in. ’s Middags gaan jij en je vriendinnen ultiem relaxen op een kleedje!

#5. Pimp je kamer
Dit is het moment om al die leuke Pinterestideeën uit te proberen. Maak een moodboard, zorg voor genoeg knutselspullen en ga los!

Lees ook: Zo versier je jouw vakantiecrush

#6. Eet een recordaantal ijsjes
Het is warm en de winkels liggen vol met het heerlijkste ijs. Need we say more?

#7. Reis alle Monopolystraten af
Tip voor rich girls: koop een stapel treinkaartjes (of Tienertoers) en reis alle straten van het Monopolyspel af. Helemaal leuk wordt het als je met alle straatnaambordjes op de foto gaat, dan kun je thuis je eigen Monopolyversie maken.

#8. Begin een moestuin
Heb je nog een stukje tuin over? Begin dan je eigen moestuin. Overdag ben je lekker buiten bezig en ’s avonds eet jij groenten uit eigen tuin!

#9. Verzin een challenge
Als je veel tijd over hebt, kun je ook een challenge voor jezelf verzinnen. Skateboarden, fotograferen of een nieuwe sport leren: het maakt niet uit wat je doet, zolang je het maar leuk vindt en er goed in wilt worden.

#10. Tover je huis om tot een disco
Maak een zonnige afspeellijst en zet het volume op 10. De party is bij jou vandaag!

Lees ook: Op vakantie met vriendinnen