Twee weken vakantie! Superveel tijd om allemaal leuke dingen te doen! Je hebt alleen bijna geen geld…  Gelukkig zijn deze dingen megaleuk om te doen en kosten ze ook nog eens (bijna) niks. Have fun!

1. Nieuwe kledingsetjes samenstellen
Nooit meer kleding struggles! Dit klinkt toch fantastisch? Maak foto’s van je setjes en maak je eigen style guide.

2. Nieuwe smoothiecombi’s proberen
Smoothies zijn superlekker en healthy en nu heb je de tijd om al je favo combi’s uit te proberen. Tip: Smoothie met pindakaas en aardbeien. Jammie!

3. Fotoshoot houden
Lang geleden dat je iets gepost hebt op je Insta? Houd een fotoshoot samen met je BFF! Lees ook: 10 tips voor mooie selfies. #onfleek

4. Organiseer een slaapfeestje
App al je friends en organiseer een sleepover! Check: 8 Tips voor een meidenavond en 10 tips voor een supergave pyjama party.

5. Kamperen in de achtertuin
Lekker weer? Zet een tentje op, maak een kampvuurtje (of koop een wegwergbarbecue) en rooster marshmallows. Superleuk!

6. Ga picknicken
Bijvoorbeeld op het strand of in het park. Voor tips: 14 awesome picknickideeën van blogger Mandy, en De perfecte picknick.

7. Maak mooie handlettering
Handlettering is helemaal hot (en cheap). Heb je een saaie muur op de kamer? Nu niet meer! Zo doe je het

8. Series kijken
Yes, een nieuw seizoen van PLL! Ohja, en heb je Riverdale al gezien? Kruip op een koude dag lekker onder een dekentje op de bank met een reep chocola. Check ook: Netflix & chill: de 10 leukste meidenfilms.

9. Skeeleren
Jij hebt vast nog wel een paar skeelers in de kast staan! Hoe lang is het geleden dat je deze aan hebt gehad? Stippel een route uit en ga er op uit! #sportygirl

10. DIY!
Op GIRLZ.nl staan superveel leuke DIY’s! Nu heb je tijd om ze allemaal eens uit te proberen. Check bijvoorbeeld: 3x oude strijkkralen gebruiken, DIY bloemenboekenlegger en DIY sugar scrub.

Beeld: 123RF