Je kent het wel… Dat saaie, ellenlange zitten in de wachtkamer. De minuten lijken wel uren te duren en je verveelt je dood. GIRLZ to the rescue! Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die je ondertussen zou kunnen doen!

 

 

 

 

1. Neem nagellak mee en lak je nagels. De tijd gaat zo sneller voorbij én jij gaat naar huis met supercoole nagels. Win-win!

2. Ga loomen! Of leer het jezelf aan als je dit nog niet gedaan hebt. Het is leuk, makkelijk en je kunt er supermooie armbandjes mee maken!

3. Maak je meest originele snapchat. Wees zo creatief mogelijk en ga lekker los met het penseeltje.

4. Doe een spelletje in je hoofd. Noem bijvoorbeeld (in gedachte) plaatsnamen op, waarbij de laatste letter de beginletter moet zijn van de volgende plaats. (Amsterdam – Madrid – Dordrecht…)

5. Zet een muziekje op dat je doet denken aan een superfijn moment. Doe je ogen dicht en herbeleef het opnieuw. Héérlijk wegdromen… En de tijd? Welke tijd?

6. Oké, dit is misschien minder leuk, maar wél heel verstandig. Neem een boek mee en leer ondertussen wat. Je hebt nu toch niks te doen en dan kun je deze tijd maar beter nuttig besteden!

7. Zie dit als hét uitgelezen moment om die oortjes in je tas uit de war te halen. Mission impossible has just started.

8. Train je bilspieren door ze telkens aan te spannen en te ontspannen. Dat kan gewoon zittend, dus niemand die het opmerkt. Hoppa, heb jij je dagelijkse work-out weer gehad!

9. Leer jezelf de good old cup song aan als je dat nog niet had gedaan. Beter laat dan nooit!

10. En of course… neem een GIRLZ mee! Véél leuker dan al die oude tijdschriften in de wachtkamer, toch?