Je ziet in een winkel een paar toffe sneakers staan, maar helaas zijn ze al uitverkocht in jouw maat. Bummer! En shoppen is al zo lastig met grote voeten. Deze struggles herken je vast!

#1. Als je leuke schoenen ziet kun je nooit even snel het winkelmodel passen, omdat het bijna altijd kleine maatjes zijn.  
 

#2. In een winkel krijg je supervaak te horen dat je maat is uitverkocht, of dat ze die schoenen überhaupt niet in jouw maat hebben.


#3. Online heb je nooit geluk, want je maat is meestal uitverkocht.


#4. En je favoriete merk maakt al helemaal geen schoenen in jouw maat. It’s so unfair!


#5. Je rolt met je ogen als je girls hoort klagen dat ze met hun schoenmaat 37 geen leuke schoenen kunnen vinden. Probeer dat maar eens met maatje 43.


#6. Als puntige schoenen weer eens helemaal in zijn, laat jij die trend maar aan je voorbij gaan. En dat vind je stiekem best jammer, maar puntige schoenen laten je voeten nog groter lijken.


#7. Je bent helemaal excited als je ergens leest dat een celeb ook een grote schoenmaat heeft. Ha, zelfs Taylor Swift heeft issues met haar maat 41. 


#8. Sokken zijn eigenlijk altijd te klein. En als ze wel passen duurt het niet lang voordat er een gat bij je grote teen zit.


#9. Je vriendinnen vinden het leuk om hun voeten met die van jou te vergelijken. Jij vindt dit iets minder leuk.


#10. Een skinny aantrekken verloopt niet altijd even soepeltjes want je blijft steken met je voeten. Waarom zijn die broekspijpen zo supersmal?  


#11. Je bent jaloers als je meiden met korte rokjes en daaronder kleine gympjes ziet.


#12. Soms probeer je je voeten in die geweldige schoenen te persen die eigenlijk te klein zijn. Je moet en zou die schoenen hebben! 

Lees ook: Summerproof voeten