Een man wilde zijn schildpad meenemen in het vliegtuig. Eén probleempje: het beestje mocht officieel niet mee. De man besloot daarom om de schildpad te vermommen als hamburger. Helaas voor hem werd zijn bedrog ontdekt en moest de schildpad achterblijven. Lees verder voor meer grappige weetjes.

Wist je dat…

… een Chinese toerist die was beroofd per ongeluk tien dagen lang werd aangezien voor asielzoeker en daarom in een asielzoekerscentrum in Duitsland zat?

… er enorme bosbranden op het Canarische eiland La Palma zijn ontstaan, omdat een Duitse toerist een stukje wc-papier wilde verbranden in het bos?

… een Duitse leraar (het gaat lekker met de Duitsers) is aangeklaagd omdat hij een paar leerlingen liet nablijven? Er wordt hem vrijheidsberoving en mishandeling ten laste gelegd.

… oh, en dat er dan ook nog een Duitser was die zonder voorband over de Oostenrijkse snelweg reed? Yep, onze Oosterburen gaan helemaal wacko de laatste tijd.

… het begroeten met drie kussen uit Noord-Brabant komt?

… walvissen zoogdieren zijn?

… tijgers graag zwemmen om af te koelen?
 

… huisstof uit as, vezels en pollen bestaat?

… er in de Eerste Wereldoorlog zo’n grote roedel hongerige wolven was ontstaan dat de Russen en Duitsers samen vochten om ze te verslaan?

… Bruno Mars eigenlijk Peter Gene Bayot Hernandez heet?

… een stadje in Texas Ding Dong heet?

… Alaska tegelijkertijd de meest oostelijke, westelijke en noordelijke staat van Amerika is?

Lees meer: 13x gekke weetjes