Heb je last van een dipje? Ga dan niet alleen op je kamer zitten, maar zoek jouw vrolijkste friend op. Blijdschap is namelijk aanstekelijk! Als je veel met happy mensen omgaat, zal je zelf ook gelukkiger worden. Good to know! Lees snel verder voor nog meer gekke weetjes.

 

 

 

Wist je dat…

… Robert Pattinson een eigen toneelstuk wil schrijven en regisseren?

… Britney Spears, Jessica Biel, Ashley Judd en Reese Witherspoon bijna de rol van Allie zouden spelen in de romantische film The Notebook? En Justin Timberlake en Tom Cruise maakten kans op de rol van Noah.

… een Amerikaanse inbreker is opgepakt omdat hij nog was ingelogd op Facebook op de computer van het slachtoffer? Dat is dom!

… er in Spanje twee puppy’s zijn geboren met een groene vacht?

… een 32-jarige Brit tijdens een sollicitatiegesprek bij een IT-bedrijf ging strippen en zingen? Helaas hielp het hem niet om de baan te krijgen…

… een streepjescodescanner de witte streepjes scant en niet de zwarte?

… er in elke politieauto een knuffelbeer ligt voor het geval ze een kindje tegenkomen dat iets ergs heeft meegemaakt?

… katten niet graag water drinken als er eten in de buurt staat?

… de 2-jarige hond Peanut in Amerika een prijs heeft gewonnen voor lelijkste hond ter wereld?

… Daniel Radcliffe het vreselijk vindt om Harry Potter-films te kijken? Hij vindt dat hij in de films helemaal niet goed acteert.

… een vrouw in Engeland is bevallen voor de deur van een Primark?

… het in Zwitserland verboden is om maar één cavia te hebben? Het zijn namelijk sociale dieren die elkaars gezelschap nodig hebben.

Lees nog meer gekke weetjes