Wist je dat een 18-meisje uit Amerika denkt dat ze de langste tong ter wereld heeft? Ze kan namelijk haar neus en oog aanraken! Of ze echt de langste tong heeft gaat Guinness World Record bepalen, het record staat nu nog op de naam van Nick Stoeberl met een tong van 9,9 centimeter.
Lees snel verder voor meer grappige cijfertjes.

Wist je dat…

… sinds de leeftijd waarop je alcohol mag drinken is verhoogd, er 579 boetes zijn uitgedeeld aan minderjarige drinkers?

… een flitser op de A27 afgelopen week een file veroorzaakte van wel 25 kilometer lang? Automobilisten die de flitser zagen trapten allemaal op de rem, de politie heeft de flitser daarna snel weggehaald.

… een rijke miljonair in zijn testament had opgenomen dat twee serveersters van een steakhouse in New York 55.000 dollar fooi zouden krijgen? De man at daar bijna elke dag wel een keer.

… afgelopen woensdag 5052 vwo'ers het eindexamen kunst hebben gemaakt, en dat er in dit examen fragmenten van Disneyfilms voorkwamen? Dat was vast een leuk examen!

… Amsterdam meer fietsen heeft dan inwoners? Er wonen 805.000 mensen in Amsterdam en er zijn 890.000 fietsen!

… thee na water het meest gedronken drankje ter wereld is? Ongeveer 3 biljard kopjes thee gaan er per dag doorheen!

… je per jaar ongeveer 48 uur en 51 minuten naar winkeletalages kijkt? Toch even spotten of er nog leuke nieuwe trends zijn!

…  35% van de mensen die net seks hebben gehad, dit op Facebook zetten?

… in Amerika ijs soms in emmers van 5 of 10 liter wordt verkocht? Daar kun je aardig wat bolletjes uitscheppen!

… er in Engeland 2 katjes zijn geboren met elk 26 tenen? De kittens hebben daarmee aan elk pootje twee tenen meer dan normaal.

… de Nederlandse taal uit zo’n 80.000 woorden bestaat?

… een winkeldief in Duitsland 7 broeken over elkaar had aangetrokken en zo probeerde de winkel uit te lopen? Natuurlijk werd hij betrapt!

twaalf bijen hun hele leven bezig zijn om 1 eetlepel aan honing te maken? Wow!

Lees nog meer: 13x grappige cijfertjes