Met Snapchat hoef je je BFF geen moment te missen. Je spamt haar dagelijks met hartjesoogjes, hondenlikjes en regenboogkusjes en als je denkt dat het niet gekker kon, stuurt zij jou een megagrappige snap terug! Lees snel verder voor meer dingen die iedereen doet op Snapchat!

#1. I <3 you
Je kunt je crush natuurlijk ook een whatsappje sturen, maar hem iets sturen op Snapchat is stukken leuker. Hij kan niet meer teruglezen wat jij gestuurd hebt en daarom durf je veel sneller dingen tegen hem te zeggen. Dat je hem leuk vindt bijvoorbeeld!

#2. Gekke bekken trekken
Die superlelijke selfie van jouw schele ogen stuur je natuurlijk nooit naar je crush, maar je best friends kunnen er wel om lachen.

Lees ook: 7 Snapchat-blunders die je niet wilt maken

#3. Oeps… De flits stond nog aan!
Je crush ziet er superhot uit vandaag. Je wilt een foto van hem naar je BFF sturen, maar je flits stond nog aan, oh my god! Je zegt sorry en hoopt dat hij er verder niets van denkt.

#4. Hij als hond? Dan ik ook!
Je crush zet een foto op zijn verhaal met een hondenfilter. Je bedenkt je geen moment en maakt ook een selfie met de dog filter. Dan denkt vast iedereen dat jullie een match zijn!

#5. Filters op anderen proberen
En deze filters probeer je natuurlijk ook supervaak uit op je bestie, huisdier of je irritante broertje. Zonder het te vertellen, of course. En ja, je stuurt die foto’s naar je hele vriendenkring.

#6. It’s a kinda vlog
Als je band lek gaat onderweg naar school, moet je daar natuurlijk even een filmpje van maken. Daardoor duurt het nog drie kwartier langer voor je op school bent (je moest ook éven je make-up bijwerken), maar hé, als je jouw movie vervolgens naar de hele klas stuurt, weten ze wel meteen waarom je te laat komt!

#7. No more hot food
Food, food en food everywhere. Het is al eeuwen geleden dat jij je eten warm at, omdat je eerst tienduizend foto’s maakt van je eten. Je hele verhaal staat er vol mee!

#8. Twee keer is beter
Je stuurt een foto privé naar je bestie, maar zet hem ook op je verhaal. Een beetje dubbelop natuurlijk, maar dan weet je zeker dat ze de foto ziet.

Lees ook: 8 manieren om langer met de batterij van je telefoon te doen

#9. Ik weet waar mijn crush is. Altijd.
Het is superverslavend om andermans stories te bekijken op Snapchat. Zo kun je op ieder moment checken wat je crush aan het doen is en waar hij is. Kun je mooi even supertoevallig langsfietsen!

#10. Heb ik al fans?
Als je een foto op je verhaal hebt gezet, kijk je natuurlijk ieder uur wie hem bekeken hebben. Heeft die leuke boy je foto al gezien? En waarom kijkt die gemene trut naar je foto’s?

#11. Ik heb toch wel de meeste verstuurd?
Regelmatig klik je op het spookje om te zien hoeveel foto’s je al verstuurd hebt en deze aantallen moet je natuurlijk vergelijken met anderen. Heeft je bestie er meer dan jij? Dan ga je haar helemaal vol spammen!

#12. I’m the best! Ik heb een trofee gewonnen!
Je hebt geen idee wat alles betekent, maar je voelt je superawesome als je er weer een trofee bij hebt!

#13. Oh ja… dat was… euh…
Je weet natuurlijk supergoed wat dat gele hartje naast je BFF betekent, maar wat al die andere smileys betekenen moet je altijd even checken bij de instellingen.

#14. Sure, Ariana en ik zijn friends
Ariana Grande, Selena Gomez en Justin Bieber heb jij  natuurlijk sowieso in je contactenlijst staan. Dat nieuwe kapsel van Justin wil je als eerste kunnen bewonderen en de filters van Ari zijn altijd hartstikke funny!

Lees ook: De leukste celebs om te volgen op Snapchat